Astroloģija un ezotērika
+4
Melvins
Edgars
Dzvile
Orākuls
8 posters
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Cilvēks- Number of posts : 239
Foruma reputācija : 4174
Re: Astroloģija un ezotērika
Orākuls rakstīja:Nu, vecenes! Gatavojiet priekšnesumus!
Ja šitā būs apmācies, tad neko nevarēs redzēt

...lai gan...pirms pāris dienām pētīju to pusmēnesi
...nu nevarētu teikt, ka ir par 30% lielāks

Turklāt, ir gadījies redzēt lielāku

Droši vien vizuālais izskats un atrašanās attālums no planētas ir divi dažādi gadījumi

2016. gada SuperMēness. Kuru mums, diemžēl nav lemts skatīt ''dzīvajā''

St. Louis, Missouri

Austrālija. Sidneja.

ASV. Ziemeļu Dakota

ASV. Ņujorka

Kazahstāna

Ķīna

Vācija

Anglija. Londona

Anglija

Spānija

Indija

St. Louis, Missouri

Austrālija. Sidneja.

ASV. Ziemeļu Dakota

ASV. Ņujorka

Kazahstāna

Ķīna

Vācija

Anglija. Londona

Anglija

Spānija

Indija

Vau!
...vibrācijas....
Interesanti, vai tiešām starp uzņēmējiem ir tik daudz lohu?

Izvēlamies uzņēmuma nosaukumu atbilstoši valsts alfabētam, kurā uzņēmums atrodas. Ja uzņēmums saistīts ar starptautisku darbību jeb ir starptautisks uzņēmums, tad nosaukuma skaitlis jārēķina pēc angļu alfabēta. Tabula pielikumā.

Ok...tātad NRA sadarbībā ar NUMEROLOGIEM paziņo -
Latvijai latviešu alfabēts, STARPTAUTISKĀS uzņēmējdarbības veicējiem angļu alfabēts...
Paklau, speciālisti! Ja ir sadarbība ar Ķīnu vai Dienvidkoreju,
tad angļu, vai tomēr labāk latviešu alfabēts?
Un kā ievibrēt Krieviju?
Vibrētāji, ibiom!
Normālam uzņēmējam vajadzētu ar tādu vibrētāju-numerologu noslēgt līgumu,
kurā ir atrunāta vismaz vibrētāja materiālā atbildība,
ja samainot burtus ar vietām uzņēmums cietīs zaudējumus...
Avots -NRA nedēļas tests...
Ps.labāk būtu paņēmuši sanskritu...tad lohiem mazāk acīs durtos plānais galdiņš.

Interesanti, vai tiešām starp uzņēmējiem ir tik daudz lohu?

Izvēlamies uzņēmuma nosaukumu atbilstoši valsts alfabētam, kurā uzņēmums atrodas. Ja uzņēmums saistīts ar starptautisku darbību jeb ir starptautisks uzņēmums, tad nosaukuma skaitlis jārēķina pēc angļu alfabēta. Tabula pielikumā.

Ok...tātad NRA sadarbībā ar NUMEROLOGIEM paziņo -
Latvijai latviešu alfabēts, STARPTAUTISKĀS uzņēmējdarbības veicējiem angļu alfabēts...
Paklau, speciālisti! Ja ir sadarbība ar Ķīnu vai Dienvidkoreju,
tad angļu, vai tomēr labāk latviešu alfabēts?
Un kā ievibrēt Krieviju?
Vibrētāji, ibiom!
Normālam uzņēmējam vajadzētu ar tādu vibrētāju-numerologu noslēgt līgumu,
kurā ir atrunāta vismaz vibrētāja materiālā atbildība,
ja samainot burtus ar vietām uzņēmums cietīs zaudējumus...
Avots -NRA nedēļas tests...
Ps.labāk būtu paņēmuši sanskritu...tad lohiem mazāk acīs durtos plānais galdiņš.

Man šķiet ka vēlos sev šādu:
http://www.energijuharmonija.lv/product/lv/DNS_akt.sfera/

PS: tiek pieņemts arī kā dāvinājums!
http://www.energijuharmonija.lv/product/lv/DNS_akt.sfera/

PS: tiek pieņemts arī kā dāvinājums!

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Kam nav ko darīt un gribas paņirgt... 
Man sanāca šitā :
9 Impulsīvs automobilis. Iekaros ceļu. Ja pārkārtojas, tad visiem pārējiem jādod ceļš. Pirmais aizbrauks krustojumā. Iekuļas avārijās, bet tās nav ar smagām sekām. Regulāri jāmaina rezerves daļas. Šoferītis bieži aizmirst mājās auto dokumentus. Policistiem šis auto ir kā medusmaize.
Autoritatīvu un ietekmīgu cilvēku braucamais. Der direktoriem, nevis direktoriņiem rīkotājiņiem, kā filmā «Ceplis» teica. Ja dodaties uz nozīmīgu tikšanos valsts iestādē, tad - ar šo auto. Ja gribat kādu pārsteigt - arī. Var pārvadāt lielas un bīstamas kravas.
Auto īpašnieks ir vīrišķīgs, ar spēcīgu gribasspēku apveltīts un tāpēc veiksmīgs cilvēks. Bieži vien pārvērtē savu fizisko un garīgo spēku, tāpēc spēkus izšķiež neracionāli. Gadās, ka attiecībās pārāk mīl sevi. Labas organizatora spējas, negrib būt padotā statusā.

Man sanāca šitā :
9 Impulsīvs automobilis. Iekaros ceļu. Ja pārkārtojas, tad visiem pārējiem jādod ceļš. Pirmais aizbrauks krustojumā. Iekuļas avārijās, bet tās nav ar smagām sekām. Regulāri jāmaina rezerves daļas. Šoferītis bieži aizmirst mājās auto dokumentus. Policistiem šis auto ir kā medusmaize.
Autoritatīvu un ietekmīgu cilvēku braucamais. Der direktoriem, nevis direktoriņiem rīkotājiņiem, kā filmā «Ceplis» teica. Ja dodaties uz nozīmīgu tikšanos valsts iestādē, tad - ar šo auto. Ja gribat kādu pārsteigt - arī. Var pārvadāt lielas un bīstamas kravas.
Auto īpašnieks ir vīrišķīgs, ar spēcīgu gribasspēku apveltīts un tāpēc veiksmīgs cilvēks. Bieži vien pārvērtē savu fizisko un garīgo spēku, tāpēc spēkus izšķiež neracionāli. Gadās, ka attiecībās pārāk mīl sevi. Labas organizatora spējas, negrib būt padotā statusā.

Astrīda tiek pārbaudīta divos variantos!
pirmajā veidā izlec pirmais variants, bet ja nosaukumā pieskaitam CARAVAN, ko teh.pasē ierakstījuši, tad izlec 7
7 Mierīgs, līdzsvarots auto. Iekļaujas ceļu satiksmē, neizceļas, neizrādās. Vājā vieta ir virsbūve - rūsa iemetas visdīvainākajās vietās. Mašīnu ir grūti pārdot, tā pieķeras saimniekam. Ja auto īpašnieks ir vienpatis biznesā, grib pelnīt pats un strādāt viens, tad šis ir īstais auto. Pārvietojoties ar šādu motorratu, daudz naudas nenopelnīsiet, bet arī nepazaudēsiet. Taksometra funkcijas nav piemērotas, jo nebūs daudz gribētāju kāpt mašīnā un maksāt par braucienu.
Laba mašīna nekustamā īpašuma aģentiem. Tās īpašniekam bieži mēdz būt mainīga, nestabila finanšu situācija, toties uz četriem riteņiem rodas lieliskas idejas. Vajadzētu tās īstenot. Mašīnu ar šādu indeksu izvēlas jūtīgi un žēlsirdīgi cilvēki, viņiem nepatīk strīdi un konflikti, viņi reaģē uz apkārtējo cilvēku noskaņojumu. Var būt slieksme uz azartspēlēm.
pirmajā veidā izlec pirmais variants, bet ja nosaukumā pieskaitam CARAVAN, ko teh.pasē ierakstījuši, tad izlec 7

7 Mierīgs, līdzsvarots auto. Iekļaujas ceļu satiksmē, neizceļas, neizrādās. Vājā vieta ir virsbūve - rūsa iemetas visdīvainākajās vietās. Mašīnu ir grūti pārdot, tā pieķeras saimniekam. Ja auto īpašnieks ir vienpatis biznesā, grib pelnīt pats un strādāt viens, tad šis ir īstais auto. Pārvietojoties ar šādu motorratu, daudz naudas nenopelnīsiet, bet arī nepazaudēsiet. Taksometra funkcijas nav piemērotas, jo nebūs daudz gribētāju kāpt mašīnā un maksāt par braucienu.
Laba mašīna nekustamā īpašuma aģentiem. Tās īpašniekam bieži mēdz būt mainīga, nestabila finanšu situācija, toties uz četriem riteņiem rodas lieliskas idejas. Vajadzētu tās īstenot. Mašīnu ar šādu indeksu izvēlas jūtīgi un žēlsirdīgi cilvēki, viņiem nepatīk strīdi un konflikti, viņi reaģē uz apkārtējo cilvēku noskaņojumu. Var būt slieksme uz azartspēlēm.

Ja es audi a6 pielieku vel quattro, tad man sanāk tas pats kas Edgaram - ''7''

Mans pasāts sanāca 2. Lielā mērā varu piekrist! Un tiešām darbam, tāliem gabaliem, braucieniem uz objektiem ļoti piemērots
2 Mašīna pārcieš jebkurus laikapstākļus un ir ļoti labi vadāma -viegli apbrauc šķēršļus un bedres. Ar šo auto tikpat kā nevar iebraukt nepatikšanās, šķiet, tas pats bēg no tām. Tiesa, vienmēr gadās nenozīmīgi bojājumi. Mašīnu ar indeksu 2 reti nozog vai apstādina ceļu policisti, kaut arī to ievēro. Par tādu mašīnu saka - miera osta. Tajā cilvēks nomierinās un aizmirst par problēmām.
Piemērota, lai izmantotu kā taksometru. Ģimenes auto. Darbīga mašīnīte, ar kuru, piemēram, būvinspektors var doties apmeklēt daudzus objektus vienā dienā, braukt, kad nepieciešams ātri reaģēt. Ja esat cilvēks, kurš gatavs nesties palīgā citiem pēc pirmā zvana, tad šis ir jūsu auto. Mašīnu ieteicams izmantot saimnieciskiem braucieniem - uz tirgu, pārvadāt nelielas kravas.
Tās īpašnieks ir ģimenisks, uzticīgs, jūtīgs, atbildīgs, lieki neriskēs. Vēlas saglabāt neatkarību. Draudzīgs, bet slēpj savu iekšējo pasauli. Piemīt bagātīga fantāzija.

2 Mašīna pārcieš jebkurus laikapstākļus un ir ļoti labi vadāma -viegli apbrauc šķēršļus un bedres. Ar šo auto tikpat kā nevar iebraukt nepatikšanās, šķiet, tas pats bēg no tām. Tiesa, vienmēr gadās nenozīmīgi bojājumi. Mašīnu ar indeksu 2 reti nozog vai apstādina ceļu policisti, kaut arī to ievēro. Par tādu mašīnu saka - miera osta. Tajā cilvēks nomierinās un aizmirst par problēmām.
Piemērota, lai izmantotu kā taksometru. Ģimenes auto. Darbīga mašīnīte, ar kuru, piemēram, būvinspektors var doties apmeklēt daudzus objektus vienā dienā, braukt, kad nepieciešams ātri reaģēt. Ja esat cilvēks, kurš gatavs nesties palīgā citiem pēc pirmā zvana, tad šis ir jūsu auto. Mašīnu ieteicams izmantot saimnieciskiem braucieniem - uz tirgu, pārvadāt nelielas kravas.
Tās īpašnieks ir ģimenisks, uzticīgs, jūtīgs, atbildīgs, lieki neriskēs. Vēlas saglabāt neatkarību. Draudzīgs, bet slēpj savu iekšējo pasauli. Piemīt bagātīga fantāzija.
Pele- Admin
-
Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 89754
Dzīvesvieta : Imanta
Tev tehpasē tak nav rakstīts A6 Quattro..., diez vai tur A6 Avant irOrākuls rakstīja:Ja es audi a6 pielieku vel quattro, tad man sanāk tas pats kas Edgaram - ''7''![]()

man ir Astra Caravan

Tehniskajā pasē ir vienkārši Audi a6Edgars rakstīja:Tev tehpasē tak nav rakstīts A6 Quattro..., diez vai tur A6 Avant irOrākuls rakstīja:Ja es audi a6 pielieku vel quattro, tad man sanāk tas pats kas Edgaram - ''7''![]()
man ir Astra Caravan![]()
tur nav ne avant, ne quattro
vēl rakstīts, ka plašlietojuma

Pele- Admin
-
Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 89754
Dzīvesvieta : Imanta
Man ar sanāca 9 
"9 - lieliskais Foresta Gampa atveidotājs Toms Henkss
Devīgs, atsaucīgs, romantisks, kaislīgs, filozofiski noskaņots ideālists. Mēdz fantazēt. Labi attīstīta intuīcija un prāts. Šim cilvēkam ir milzīga nepieciešamība pēc brīvības, tāpēc viņš necieš ierobežojumus vai iejaukšanos privātās lietās. Devītnieks bieži iemīlas un, kā jau ideālists, jūtu uzplūdā var būt naivs kā bērns. Mīlestību mēdz sajaukt ar aizraušanos. Tāpēc Devītnieks bieži viļas partnerī, jo pats savas jūtas izrāda bez viltus un slēptiem nolūkiem. Un atkal jau - kā ideālists sapņo par ideālu laulību un ideālu cilvēku sev līdzās. Tāda nav, tāpēc seko kārtējā vilšanās. Devītnieks nav tik daudz seksuāls, cik romantisks. Viņam allaž vajadzīgs īpašs noskaņojums, dvēseliska tuvība un harmonija ar partneri. Tikai tad viņš var gūt baudu intīmās attiecībās. Devītnieks reti piekrīt seksuālām attiecībām pirmajā tikšanās reizē. Viņam ir jāpierod un jāsajūt otrs cilvēks. Ja viņš pārliecinās, ka partneris izturas godīgi, tad ir maigs un uzticīgs. Devītniekam piemītošo ārējo seksualitāti ne visi spēj izprast un pieņemt. Var gadīties, ka pirmais iespaids par Devītnieku ir tik noturīgs, ka cilvēks to nespēj mainīt daudzus gadus vai pat vērtējumu nemaina nekad. Kāds tad tas pirmais iespaids var būt? Ļoti pretrunīgs - gan uzreiz Devītniekam labvēlīgs, gan var rasties it kā nemotivēta vēlme ar šo cilvēku nekad vairs netikties."
PS: tak sajaucu cīparus...

"9 - lieliskais Foresta Gampa atveidotājs Toms Henkss
Devīgs, atsaucīgs, romantisks, kaislīgs, filozofiski noskaņots ideālists. Mēdz fantazēt. Labi attīstīta intuīcija un prāts. Šim cilvēkam ir milzīga nepieciešamība pēc brīvības, tāpēc viņš necieš ierobežojumus vai iejaukšanos privātās lietās. Devītnieks bieži iemīlas un, kā jau ideālists, jūtu uzplūdā var būt naivs kā bērns. Mīlestību mēdz sajaukt ar aizraušanos. Tāpēc Devītnieks bieži viļas partnerī, jo pats savas jūtas izrāda bez viltus un slēptiem nolūkiem. Un atkal jau - kā ideālists sapņo par ideālu laulību un ideālu cilvēku sev līdzās. Tāda nav, tāpēc seko kārtējā vilšanās. Devītnieks nav tik daudz seksuāls, cik romantisks. Viņam allaž vajadzīgs īpašs noskaņojums, dvēseliska tuvība un harmonija ar partneri. Tikai tad viņš var gūt baudu intīmās attiecībās. Devītnieks reti piekrīt seksuālām attiecībām pirmajā tikšanās reizē. Viņam ir jāpierod un jāsajūt otrs cilvēks. Ja viņš pārliecinās, ka partneris izturas godīgi, tad ir maigs un uzticīgs. Devītniekam piemītošo ārējo seksualitāti ne visi spēj izprast un pieņemt. Var gadīties, ka pirmais iespaids par Devītnieku ir tik noturīgs, ka cilvēks to nespēj mainīt daudzus gadus vai pat vērtējumu nemaina nekad. Kāds tad tas pirmais iespaids var būt? Ļoti pretrunīgs - gan uzreiz Devītniekam labvēlīgs, gan var rasties it kā nemotivēta vēlme ar šo cilvēku nekad vairs netikties."
PS: tak sajaucu cīparus...

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Marats Bašarovs ir stulbs, vai tikai izliekās?
Mihails Porečenkovs taču nerunā par degradētas un nodzērušās nācijas asarām,
bet gan par raidījuma ( šova ) iestudējumu.
ps. žēl ka neatklāja tehniskas nianses, kā komanda strādā
Mihails Porečenkovs taču nerunā par degradētas un nodzērušās nācijas asarām,
bet gan par raidījuma ( šova ) iestudējumu.
ps. žēl ka neatklāja tehniskas nianses, kā komanda strādā

u154 rakstīja:Sviestc rakstīja:Un tieši tāpēc, es gribu jautāt Tev-Aldi,
ko Tu vari un arī esi izdarījis tam, lai šī, mūsu kopeksistence, nebūtu tik bezjēdzīga?
Un arī, ko Tu esi gatavs tam vel izdarīt?
Aldis. Tāds savdabīgs vārds. Man bija bērnībā draugs, arī Aldis, ~12 gadu vecumā noslīka ezerā, "zirgu bedrē". Tāpēc man Aldis = skumjas.
Aldim likteņa (vārda) skaitlis ir 1
Jūsu īpašā misija ir garīgi augt un kļūt par līderi.
Jūsu uzdevums- būt neatkarīgam un drosmīgam, uzņemties iniciatīvu, saglabāt savdabību, novatorismu un būt atbildīgam - attīstot pašapziņu, gribu un izlēmību, bet nesteidzieties pieņemt sirdij svarīgus lēmumus - tam vēl laiks nav pienācis!
Jūsu iespēju sfēra- jebkura, kurā var iemācīties patstāvīgu izlēmību, darbību un individuālu pieeju . Jaunas idejas, jaunas lietas un unikāla aktivitāte paver jums milzīgas iespējas virzīties pretī savam liktenim. Pat, ja pārāk neuzticaties citiem vai paliekat ēnā, tādējādi jūs piepildāt savu likteni.
Jūs esat dzimuši, lai būtu līderi. Esiet tāds un māciet citiem būt tādiem.
Bet pēc šī laika kavēkļa ( un kas interesanti, tur sanāk ''2'' nevis ''1''...

Mēness cilvēki ir ļoti emocionāli un atklāti. Viņi viegli pielāgojas apkārtējiem cilvēkiem un apstākļiem, bieži ir mākslinieciski apdāvināti. Viņi sasniedz savus mērķus, apejot šķēršļus un intuitīvi izmantojot labvēlīgās iespējas.
Viņiem mēdz būt straujas garastāvokļa maiņas, neapzināti viņi meklē stiprāku cilvēku, kas būtu drošs balsts. Mēness cilvēki ir ļoti saimnieciski, noskaņoti uz ģimenes dzīvi, uzticīgi, jūtīgi, nekad neriskē. Viņiem var mainīties dzīves ritms. Viņi ir intraverti, tāpēc, lai gan izturas draudzīgi, bieži ir noslēgušies savā sarežģītajā, fantāzijas pilnajā iekšējā pasaulē. Mēness cilvēkiem piemīt šādas rakstura īpašības: atbildības apziņa, tieksme būt neatkarīgam, īstenojot savas ieceres, viņi vienmēr rīkojas diplomātiski un pārdomāti, neļauj apkārtējiem cilvēkiem piespiest sevi darīt to, kas viņiem nav pa prātam. Labas attiecības veidojas ar pirmo tipu.

Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4