Sievietes runā par vīriešiem
+5
Melvins
zZveers
diibii
jim-beam
Orākuls
9 posters
Lapa 2 no 2
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Sievietes runā par vīriešiem
Izlasi 5.punktu instrukcijā!Skāde rakstīja:Tā šito Tu man paskaidro!Orākuls rakstīja:
ps Skāde! Kindzulim ir sieva!![]()

Kindzulis ņevščot!Orākuls rakstīja:Izlasi 5.punktu instrukcijā!Skāde rakstīja:Tā šito Tu man paskaidro!Orākuls rakstīja:
![]()

Viesis- Viesis
Tātad Tev ir vīr...tfu..sieva!Skāde rakstīja:Kindzulis ņevščot!Orākuls rakstīja:Izlasi 5.punktu instrukcijā!Skāde rakstīja:Tā šito Tu man paskaidro!Orākuls rakstīja:
![]()
:DEs varu būt arī telefonā

Tagad Tu mani saputrinājiOrākuls rakstīja:Tātad Tev ir vīr...tfu..sieva!Skāde rakstīja:Kindzulis ņevščot!Orākuls rakstīja:Izlasi 5.punktu instrukcijā!Skāde rakstīja:Tā šito Tu man paskaidro!Orākuls rakstīja:
![]()
:DEs varu būt arī telefonā
![]()
![]()

Viesis- Viesis
Jā!, tas 8-tais p-ts tiešām ir vislabākaisOrākuls rakstīja:
Akdies!

Ja viņš atklāti runājas ar mammu - tad viņš noteikti grib ar Tevi tikai seksu

Foruma reputācija : 22609
Lai gan psiholoģiski paskatoties -Melvins rakstīja:Jā!, tas 8-tais p-ts tiešām ir vislabākaisOrākuls rakstīja:
Akdies!
Ja viņš atklāti runājas ar mammu - tad viņš noteikti grib ar Tevi tikai seksu
tā ir mātes-meitas fiška, kad abas savstarpēji kladzina un zāģē znotu.
Visbiežāk, ja znots ir lašara, un dzīvo sievas mātes patvērumā.
Tikai, savdabīgi, ka sievietes savu psiholoģiju transformē uz večiem

Es gan neesmu sieviete...bet
Kāda viņam pašam varētu aizrādīt, ka vajadzētu lietot personīgās higiēnas līdzekļus...
Kāda viņam pašam varētu aizrādīt, ka vajadzētu lietot personīgās higiēnas līdzekļus...

nu un kurš tad mūsu daiļavām patīk viss labāk?
http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/535866-noskaidroti_pasaules_seksigakie_viriesi
http://www.tvnet.lv/izklaide/popkultura/535866-noskaidroti_pasaules_seksigakie_viriesi

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Pele- Admin
-
Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 89754
Dzīvesvieta : Imanta
Bez apakšveļas
Pārvietoties ir daudz ērtāk, tik ja gadās negaidīti ciemos palikt kādās šaurākās telpās

TempletonPeck-
Number of posts : 41
Foruma reputācija : 3072
Dzīvesvieta : Latvija
Es nevalkāju stringus
Cilvēks- Number of posts : 239
Foruma reputācija : 4174
Vīrietis, kura rādītājpirksts ir īsāks par citiem pirkstiem, ir jauks puisis, kuram ir harmoniskākas attiecības ar sievietēm. Šiem vīriešiem esot arī kuplāks bērnu pulciņš ģimenē. Iegūtie dati publicēti žurnālā “Personality and Individual Differences”.
Vai kāda ir sastapusi čali, kuram rādītājpirksts ir īsāks par mazo pirkstiņu?
Man šķiet, ka Kasjauns.lv apraksta (copy+paste) kaut kādus hibrīdus
Vai kāda ir sastapusi čali, kuram rādītājpirksts ir īsāks par mazo pirkstiņu?
Man šķiet, ka Kasjauns.lv apraksta (copy+paste) kaut kādus hibrīdus

Cilvēks rakstīja:Es nevalkāju stringus
Foruma reputācija : 7651
Dzīvesvieta : u154
Vīrieši ļoti bieži atkārto - sieviešu loģika tāda, sieviešu loģika šāda. Tādā veidā dodot mājienus, ka īsta loģiskā domāšana un vispār domāšana ir tikai vīriešiem, bet sievietēm - nu, tā, instinkti, nekas vairāk.
Piemērs no dzīves. Vajadzēja nosvērt kaķi. Kaķis bija pieņēmies svarā, viņam vajadzēja sēdēt uz diētas, tātad saimniekiem jāseko līdzi kaķa svaram. Kā nosvērt kaķi? Tas taču ir pavisam vienkārši, es nodomāju. Tāpēc, ka man ir augstākā tehniskā izglītība + vēl IQ, kas ir lielāks pat par Šēronas Stounas IQ.
Ņemam bezmēnu (rokas svari ar āķīti). Ņemam saimniecības somu, ar gariem rokturīšiem. Nosveram. Ņemam kaķi un liekam iekšā somā. Tagad atliek vien nosvērt kaķi somā un atņemt somas svaru. Velns lai parauj! Brīdī, kad es ceļu somu, kaķis izlec no turienes un aizšaujas tālēs zilajās, kaut kur uz priekšnamu, nepārtraukti lamājoties.
Bet man taču ir IQ! Ņemam sporta somu ar rāvējslēdzēju. Nosveram. Liekam kaķi somā. Apmēram pusstundu cenšamies to kaķi tur iestūķēt. Vienkārši ūdeņraža pereoksīds ir beidzies un ilgāku laiku aizņem arī kaķa skrāpējumu apsmērēšana ar brilijantzaļo šķīdumu (zeļonku). Beidzot rāvējslēdzējs tiek aizvērts, neskatoties uz kaķa protestiem. Nosveram. Kaķis mežonīgi ņemās pa to somu, tāpēc viņa svars fiksējās, sākot no -5kg līdz 40kg. Nē, tas neder!
Bet man taču ir IQ! Mājās ir arī citi svari - elektroniskie grīdas! Uz tiem liekam somu ar mežonīgo kaķi. Tāpēc, ka no augšas uz leju palēkāt uz šiem svariem, viņam vairs nesanāk! Un tiesa, neizdodas gan, tāpēc kaķis sāk lēkāt no sāna uz sānu un soma visu laiku krīt nost no svariem. Svars fiksējas, sākot no 20kg līdz 80kg. Tiesa - 80kg laikam ir mans svars, jo pieturot somu, es netīšām uzkāpu uz svariem.
Bet man taču ir IQ! Tiek nolemts, ka apmaiņā pret labu un mierīgu uzvedību, kaķis tiks palaists brīvībā. Izņemam kaķi no somas, iedodam viņam kaut ko garšīgu un mierīgi uzliekam viņu uz elektroniskajiem svariem. Bez somas. Bet bez somas kaķim nav interesanti. Tāpēc, kolīdz es atlaižu rokas - kaķis pazūd priekšnama tālēs zilajās, atkal izsakot visu, ko viņš domā par mani. Kaķa svars - 0kg un 0gramu. Novājēja, nabadziņš.
Šajā brīdī no veikala atgriežas sieva. Noklausījās manu bēdu pilno stāstu. Uzkāpa uz elektroniskajiem svariem, pierakstīja savus svaru. Paņēma rokās kaķis, uzkāpa uz svariem. No šī svara atņēma savu. Rezultāts - precīzs kaķa svars. Kaķis bija apmierināts un murrāja. Svars tika noteikts pilnīgi precīzi.
Kādi secinājumi, no šī muļķīgā stāsta? Pavisam vienkārši. Vīriešu loģika - daudz labāka. Jo vīriešiem patīk pašiem sev radīt šķēršļus, kas nozīme to, ka tiekot galā ar šiem šķēršļiem, viņi nocietina savu raksturu.
Kaķis, tiesa, šim secinājumam, nepiekrīt. Bet kas viņam, resnajam lempim, vispār kaut ko jautāja?!!
Piemērs no dzīves. Vajadzēja nosvērt kaķi. Kaķis bija pieņēmies svarā, viņam vajadzēja sēdēt uz diētas, tātad saimniekiem jāseko līdzi kaķa svaram. Kā nosvērt kaķi? Tas taču ir pavisam vienkārši, es nodomāju. Tāpēc, ka man ir augstākā tehniskā izglītība + vēl IQ, kas ir lielāks pat par Šēronas Stounas IQ.
Ņemam bezmēnu (rokas svari ar āķīti). Ņemam saimniecības somu, ar gariem rokturīšiem. Nosveram. Ņemam kaķi un liekam iekšā somā. Tagad atliek vien nosvērt kaķi somā un atņemt somas svaru. Velns lai parauj! Brīdī, kad es ceļu somu, kaķis izlec no turienes un aizšaujas tālēs zilajās, kaut kur uz priekšnamu, nepārtraukti lamājoties.
Bet man taču ir IQ! Ņemam sporta somu ar rāvējslēdzēju. Nosveram. Liekam kaķi somā. Apmēram pusstundu cenšamies to kaķi tur iestūķēt. Vienkārši ūdeņraža pereoksīds ir beidzies un ilgāku laiku aizņem arī kaķa skrāpējumu apsmērēšana ar brilijantzaļo šķīdumu (zeļonku). Beidzot rāvējslēdzējs tiek aizvērts, neskatoties uz kaķa protestiem. Nosveram. Kaķis mežonīgi ņemās pa to somu, tāpēc viņa svars fiksējās, sākot no -5kg līdz 40kg. Nē, tas neder!
Bet man taču ir IQ! Mājās ir arī citi svari - elektroniskie grīdas! Uz tiem liekam somu ar mežonīgo kaķi. Tāpēc, ka no augšas uz leju palēkāt uz šiem svariem, viņam vairs nesanāk! Un tiesa, neizdodas gan, tāpēc kaķis sāk lēkāt no sāna uz sānu un soma visu laiku krīt nost no svariem. Svars fiksējas, sākot no 20kg līdz 80kg. Tiesa - 80kg laikam ir mans svars, jo pieturot somu, es netīšām uzkāpu uz svariem.
Bet man taču ir IQ! Tiek nolemts, ka apmaiņā pret labu un mierīgu uzvedību, kaķis tiks palaists brīvībā. Izņemam kaķi no somas, iedodam viņam kaut ko garšīgu un mierīgi uzliekam viņu uz elektroniskajiem svariem. Bez somas. Bet bez somas kaķim nav interesanti. Tāpēc, kolīdz es atlaižu rokas - kaķis pazūd priekšnama tālēs zilajās, atkal izsakot visu, ko viņš domā par mani. Kaķa svars - 0kg un 0gramu. Novājēja, nabadziņš.
Šajā brīdī no veikala atgriežas sieva. Noklausījās manu bēdu pilno stāstu. Uzkāpa uz elektroniskajiem svariem, pierakstīja savus svaru. Paņēma rokās kaķis, uzkāpa uz svariem. No šī svara atņēma savu. Rezultāts - precīzs kaķa svars. Kaķis bija apmierināts un murrāja. Svars tika noteikts pilnīgi precīzi.
Kādi secinājumi, no šī muļķīgā stāsta? Pavisam vienkārši. Vīriešu loģika - daudz labāka. Jo vīriešiem patīk pašiem sev radīt šķēršļus, kas nozīme to, ka tiekot galā ar šiem šķēršļiem, viņi nocietina savu raksturu.
Kaķis, tiesa, šim secinājumam, nepiekrīt. Bet kas viņam, resnajam lempim, vispār kaut ko jautāja?!!
Pele- Admin
-
Tas sievietes variants arī bija pats pirmais, kas man iešāvās prātā, lasot jau par pirmo neveiksmīgo mēģinājumu. tur samelots,- minētajam kadram vienkārši nav IQ.
Nu, bet kā izglītots cilvēks es varētu ņemt talkā arī citas fizikālas sakarības, un piemēram, somā iespundēto kaķi caur atsperes svariem iesiet striķī un griezt to ar pietiekamu ātrumu ap savu asi, lai kaķa centrbēdzes spēka rezultātā kaķis vairs nespētu spirināties, un tad pēc formulas sarēķinātu masu.
Centrtieces spēku var izteikt arī ar objekta leņķisko ātrumu omega ap riņķa centru:
F = m r omega^2
Nu vai otrs variants - mucā iemest to somu ar kaķi un kādu palielāku akmeni, pēc tam nomērītu līmeņu starpību, noteiktu izspiestā ūdens tilpumu, atņemtu akmens un somas svaru, un, Bingo! Slapja kaķa svars noteikts. Ok, ja vajag sausa kaķa svaru, tad vispirms jānodzen kažoks un tas jānosver atsevišķi pirms šī eksperimenta.
Centrtieces spēku var izteikt arī ar objekta leņķisko ātrumu omega ap riņķa centru:
F = m r omega^2
Nu vai otrs variants - mucā iemest to somu ar kaķi un kādu palielāku akmeni, pēc tam nomērītu līmeņu starpību, noteiktu izspiestā ūdens tilpumu, atņemtu akmens un somas svaru, un, Bingo! Slapja kaķa svars noteikts. Ok, ja vajag sausa kaķa svaru, tad vispirms jānodzen kažoks un tas jānosver atsevišķi pirms šī eksperimenta.
Ne par tēmu...bet pamēģiniet iebarot kaķim rūgtu tableti.
Otrreiz, kad viņš jau zina
...IQ 
Otrreiz, kad viņš jau zina

Zinu, ir darīts. Ādas jakā un ar ādas cimdiem. Divatā ar sievu izdevās. 

Sadisti
kaķi jāglauda, tad negaidot jāsatver padusē, ar vienu roku jāaptver purniņš ar otru veikli jāiegrūž mutītē tablete un jātur zobiņi ciet kamēr norij tabletīti

kaķi jāglauda, tad negaidot jāsatver padusē, ar vienu roku jāaptver purniņš ar otru veikli jāiegrūž mutītē tablete un jātur zobiņi ciet kamēr norij tabletīti

Pele- Admin
-
Pelīt! Tu neizlasīji atslēgas vārdus!
Otrreiz, kad viņš jau zina!

Orākuls rakstīja:Pelīt! Tu neizlasīji atslēgas vārdus!

man laukos kaķi tad nav normāli kaķi, es viņus šitā ķemmēju, 1x sadusmojas, tad uz brīdi liekos mierā, pēc laiciņa paši atnāk pie manis, a man kabatā jau ķemmīte

Pele- Admin
-
Nez' - manējam laikam ir superintuīcija. Visādi citādi pati maigākā un mīļākā kaķe, kādu esmu līdz šim manījis, bet šito lietu tik pie vetārsta, un no špricītes, un arī vetārstam pat ne ar pirmo piegājienu sanāca.
Pele- Admin
-
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2