Labas formas uzturēšana
+7
u154
Melvins
VMR
jim-beam
Edgars
ursus
dexsters
11 posters
Lapa 5 no 8
Lapa 5 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Labas formas uzturēšana
Nu es sāli tomēr lieku ēdieniem gatavojot klāt, kaut kā nemāku īsti izgaršot galīgi bez sāls ēdienu.
Tā kā gatavus sāļus ēdienus stipri maz pērku un vairāk pati gatavoju, tad nav tik traki ar mani
ēdamvietās arī lielākoties vienmēr liekas pārsālīts ēdiens. Un tad vēl nākas redzēt tādus kadrus, kas vispār to ēdienu nepagaršo, bet jau pirms ēšanas uzgāž sāli vēl virsū
Pilnīgi un galīgi sāli nelietot arī nav īsti pareizi, labāk visu ar mēru un tad jau būs labi
Tā kā gatavus sāļus ēdienus stipri maz pērku un vairāk pati gatavoju, tad nav tik traki ar mani

ēdamvietās arī lielākoties vienmēr liekas pārsālīts ēdiens. Un tad vēl nākas redzēt tādus kadrus, kas vispār to ēdienu nepagaršo, bet jau pirms ēšanas uzgāž sāli vēl virsū

Pilnīgi un galīgi sāli nelietot arī nav īsti pareizi, labāk visu ar mēru un tad jau būs labi

Pele- Admin
-
Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 89754
Dzīvesvieta : Imanta
Pele rakstīja:Nu es sāli tomēr lieku ēdieniem gatavojot klāt, kaut kā nemāku īsti izgaršot galīgi bez sāls ēdienu.
ēdamvietās arī lielākoties vienmēr liekas pārsālīts ēdiens. Un tad vēl nākas redzēt tādus kadrus, kas vispār to ēdienu nepagaršo, bet jau pirms ēšanas uzgāž sāli vēl virsū![]()
Pilnīgi un galīgi sāli nelietot arī nav īsti pareizi, labāk visu ar mēru un tad jau būs labi![]()
bet tak tā sāls ir visūr gan maizītē gan galas istrādājumos, gan garšvielu maisījumos. Nu visūr ko vien lieto pārtikā. tāka es uzskatu ka man ar to ir jāpietiek! Kā arī es nejūtu nekādu vajadzību pēc tās sāls kautkur....

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
(sakreņķējos par savu griķu diētu).
Tak... 2 puse tikai tagad biedzot pieslēdzās, paskatījās - ko es ēdu. Iepleta "platas acis", kad es griķiem karoti olīveļļas piešāvu klāt
Sāka visu analizēt, pēc kalorijām... mī un žē.
Izrādās - tā olīveļļa ir absolūta kaloriju bumba! Un vēl... kefīru vajadzēja savādāku...
Viens, divi man atrada stipri pamatotāku griķu diētu tīmeklī - tur!... ne tikai tos griķus nedrīkst sālīt, bet arī garšvielas bērt klāt - nī, un nī!...
Oliveļļa?, kāda olīveļļa

Kefīrs!... izrādās 1 litru drīkst tikai vājpiena mantu. 2% jau tikai puslitru
Griķus jau arī nevar rīt bezizmērā! - vēlams ne vairāk, kā 200gr dienā (nevārītus). Un vēl tur fīčas...
Tur viņa kaut ko man par kilokalorijām nobēra - ķermeņa min uzņemamo daudzumu, kas skaitās diēta?, no cik - līdz cik... utt.
Bāc!, cik es esmu tagad nikns uz to neprecīzo nra.lv rakstu
Es jau 3 dienas te patiesībā neēdu gaļu, maizi... un viss pa tukšo! (tiesa gan, vkrd svars nokritās par 0,7kg).
Es apēdu dienā 250gr griķus (nevārītus - 2 paciņas), piegāžu klāt olīveļļu (nu ne jau daudz, bet tomēr), garšvielas... un izriju 1l trekna kefīra (es biju nopircis 1-jā dienā 3,2%, tagad 2-as dienas 2,5%...) - un es brīnos, ka man vakarā ir sāta sajūta
Nu bāc!...
Tak... 2 puse tikai tagad biedzot pieslēdzās, paskatījās - ko es ēdu. Iepleta "platas acis", kad es griķiem karoti olīveļļas piešāvu klāt

Sāka visu analizēt, pēc kalorijām... mī un žē.
Izrādās - tā olīveļļa ir absolūta kaloriju bumba! Un vēl... kefīru vajadzēja savādāku...
Viens, divi man atrada stipri pamatotāku griķu diētu tīmeklī - tur!... ne tikai tos griķus nedrīkst sālīt, bet arī garšvielas bērt klāt - nī, un nī!...
Oliveļļa?, kāda olīveļļa

Kefīrs!... izrādās 1 litru drīkst tikai vājpiena mantu. 2% jau tikai puslitru

Griķus jau arī nevar rīt bezizmērā! - vēlams ne vairāk, kā 200gr dienā (nevārītus). Un vēl tur fīčas...
Tur viņa kaut ko man par kilokalorijām nobēra - ķermeņa min uzņemamo daudzumu, kas skaitās diēta?, no cik - līdz cik... utt.
Bāc!, cik es esmu tagad nikns uz to neprecīzo nra.lv rakstu

Es apēdu dienā 250gr griķus (nevārītus - 2 paciņas), piegāžu klāt olīveļļu (nu ne jau daudz, bet tomēr), garšvielas... un izriju 1l trekna kefīra (es biju nopircis 1-jā dienā 3,2%, tagad 2-as dienas 2,5%...) - un es brīnos, ka man vakarā ir sāta sajūta

Nu bāc!...
Pēdējo reizi labojis Melvins Trešdiena 18 Februāris 2015, 22:30; labots 4 reizes
Foruma reputācija : 22609

Melvins-
Number of posts : 7946
izraudies, un tad droši dodies uz Lauvas namuMelvins rakstīja:Edgars rakstīja:
![]()

es jau paredzēju, ka ar kaut ko no tā sagrābstītās diētas, aizies pa pieskari
Tici man, tās visas diētas, ko netā visādos rakstos publicē ir pilnīgs sviests
nevis diētu Tev vajag, bet dzīvesveidu pamainīt un ēšanas paradumus vispār kā tādus

Tici man, tās visas diētas, ko netā visādos rakstos publicē ir pilnīgs sviests

nevis diētu Tev vajag, bet dzīvesveidu pamainīt un ēšanas paradumus vispār kā tādus

Pele- Admin
-
Edgars rakstīja:izraudies, un tad droši dodies uz Lauvas namuMelvins rakstīja:Edgars rakstīja:
![]()
Neceri!

Diēta turpināsies... tikai nedaudz savādāk

nu labi, labi
Turpini vien
Man pagāja daudzi gadi, kamēr sapratu ko un kā vajag darīt
Tikai nu gan jau tās visas diētas piebeidza jau tā ne visai labo vielmaiņu un tagad pat ar pareizu ēšanu ir grūti panākt rezultātu

Turpini vien

Man pagāja daudzi gadi, kamēr sapratu ko un kā vajag darīt

Tikai nu gan jau tās visas diētas piebeidza jau tā ne visai labo vielmaiņu un tagad pat ar pareizu ēšanu ir grūti panākt rezultātu

Pele- Admin
-
Melvinam jau tā daudz to gadu...., var nepaspētPele rakstīja:n
Man pagāja daudzi gadi, kamēr sapratu ko un kā vajag darīt![]()

Pele rakstīja:nu labi, labi![]()
Turpini vien![]()
Man pagāja daudzi gadi, kamēr sapratu ko un kā vajag darīt![]()
Tikai nu gan jau tās visas diētas piebeidza jau tā ne visai labo vielmaiņu un tagad pat ar pareizu ēšanu ir grūti panākt rezultātu![]()
1) viens ir zināt, kā pareizi ēst,
2) otrs - to darīt.
Orākuls rakstīja:
Bildē ir ieviesusies kļūda - norādēm jābūt otrādi

Pēdējo reizi labojis Melvins Trešdiena 18 Februāris 2015, 23:16; labots 1 reizi
Pele rakstīja:es jau paredzēju, ka ar kaut ko no tā sagrābstītās diētas, aizies pa pieskari![]()
Tici man, tās visas diētas, ko netā visādos rakstos publicē ir pilnīgs sviests![]()
nevis diētu Tev vajag, bet dzīvesveidu pamainīt un ēšanas paradumus vispār kā tādus![]()
tu arī darbu mainīji?
PS: nu tur uz aktīvāku utt.?

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
toreiz es vispār darbu zaudējujim-beam rakstīja:Pele rakstīja:es jau paredzēju, ka ar kaut ko no tā sagrābstītās diētas, aizies pa pieskari![]()
Tici man, tās visas diētas, ko netā visādos rakstos publicē ir pilnīgs sviests![]()
nevis diētu Tev vajag, bet dzīvesveidu pamainīt un ēšanas paradumus vispār kā tādus![]()
tu arī darbu mainīji?
PS: nu tur uz aktīvāku utt.?

Pele- Admin
-
Pele rakstīja:toreiz es vispār darbu zaudējujim-beam rakstīja:Pele rakstīja:es jau paredzēju, ka ar kaut ko no tā sagrābstītās diētas, aizies pa pieskari![]()
tu arī darbu mainīji?
PS: nu tur uz aktīvāku utt.?![]()
tas ir kā? pati gribēji vai tevi atlaida?
Man teiksim vienmēr svars nokrītas kad darbu mainu! laikam jau stress....

jim-beam-
Pele rakstīja:Mani vairāk interesēs tas, cik ātri atgriezīsies Tev tas viss atpakaļ, kad atsāksi ēst kā parasti. Jo uz diētas laiku jau jā, krīt jau viss forši, bet lielākā māksla ir iegūto svaru noturētMelvins rakstīja:Labdien!
Šodien ir Piektdiena,
Piektā diena...
Pateicoties nedaudz "nepareizi ievērotiem" noteikumiem pirmajās 3 dienās,
vakardien (4-jā dienā) uzrīkojām papildus atslodzīti
Ēdām vēēēl mazāk, nekā paredzēts pat "pareizajos noteikumos"... rezultāts skaudri jūtams - 1,20kg![]()
Patiesībā!,
mans Tēvs savulaik, kad bija vēl jauns un stiprs - nevis dietēja, bet gan badojās, kādas 3 nedēļas parasti.
Ņēma atvaļinājumu, likās sanatorijā... un vnk uz ūdens!, un sausiņiem (laikam).
Lūk, tā bija štelle.
(šo es no bērnības atceros).![]()
Es labāk pamazām ar normālu režīmu panāku ilglaicīgu efektu,
Piemēram ēdu prakstiski visu ko man gribās, vienīgi cenšos izvairīties no saldumiem, svars krīt pa druskai, 100 - 200 g dienā, bet nu tā kā ēdu visu ko vēlos, vairāk veselīgas lietas, tad pastāv daudz mazāks risks norauties![]()
Pele- Admin
-
Visādas griķu diētas ir fufelis un mocības
Bankets ar ļoti smalkām uzkodām un ēdieniem, kas garšoja izcili, tā, ka vnk izbaudi katru kumosu, dod rezultātā 500 g zaudēta svara

Bankets ar ļoti smalkām uzkodām un ēdieniem, kas garšoja izcili, tā, ka vnk izbaudi katru kumosu, dod rezultātā 500 g zaudēta svara

Pele- Admin
-
Griķu diēta - monodiēta.
Ilgums: 7 līdz 14-it dienas, pēc izvēles.
Dienas uzturs:
1) viens vidējs ābols,
2) vārīti griķi, var pievienot garšvielas, bet bez sāls...
atļautais daudzums... aptuveni 200gr. nevārītā formā,
3) kefīrs,
1l - vājpiena kefīra, vai arī 0,5l - divprocentīgā (2%) kefīra,
4) kāpostu burkānu salāti - neierobežots daudzums.
Jādzer pēc iespējas vairāk ūdens, ir atļauta tēja un kafija, bet bez cukura.
Citas piebildes: vēlams ēst vismaz 3x dienā, pēdējā ēdienreize ne vēlāk kā 4h pirms miega.
Mani rezultāti.
10 dienas - nost 3,8kg.
Atklāti sakot, pirmās 3 dienas ēdu ne visai pareizi... griķiem liku klāt karoti olīveļļas, iespaidojoties no ne pārāk precīza publicējuma internetā.
Arī 2% kefīru pirmajās dienās izlaku veselu 1l. Svars gan kritās vienalga.
Nekas... nākamajās 2 dienās vēl vairāk pabadojos
Caurmērā, kad biju vairāk izsalcis, dienā sev uzvāriju divas paciņas (katra 125gr.) griķu, citu dienu - vienu paciņu.
Garšvielas tomēr lietoju tādas, kurām klāt ir sāls, bez tā tomēr neiztiku... (sāls galvenais sliktums diētas gadījumā - viņš aizkavē šķidruma izvadīšanu no organisma).
Kāpostu burkānu salātus pirku Maxima un Rimi, kas jau pamatu pamatos diemžēl paredz, ka viņos būs nedaudz cukurs un sāls, arī eļļa tur ir,
bet nu... pašam vakarā vēl viņus graizīt? - nu... nesanāk...
Katru dienu apēdu aptuveni 600-800gr. šādu salātu.
Viss.
Diēta manuprāt nav grūta - galva "īpaši" nereibst, var kustēties, visu var mierīgi padarīt. Apēdot griķus ar salātiem, uzdzerot kefīru - ir riktīga sāta sajūta...
Nezinu, kā būtu pamatīga fiziskā darba darītājiem. Man pāris kastes dienā gan arī jāpārcilā, bet tas arī viss...
Runājot, ka šīs diētas laikā varot pat nomest līdz 10kg svara. Neticu, arī ārsta konsultācija man apgalvo - reklāmas sauklis, muļķības.
Ja 5kg... tad jau ir Labi.
Pirmajās dienās svars krīt ātrāk, vēlāk jau - 200gr. vidēji dienā, bet tas kā nu kuram.
Diētu var atkārtot ne biežāk, kā pēc mēneša pārtraukuma.
Ilgums: 7 līdz 14-it dienas, pēc izvēles.
Dienas uzturs:
1) viens vidējs ābols,
2) vārīti griķi, var pievienot garšvielas, bet bez sāls...
atļautais daudzums... aptuveni 200gr. nevārītā formā,
3) kefīrs,
1l - vājpiena kefīra, vai arī 0,5l - divprocentīgā (2%) kefīra,
4) kāpostu burkānu salāti - neierobežots daudzums.
Jādzer pēc iespējas vairāk ūdens, ir atļauta tēja un kafija, bet bez cukura.
Citas piebildes: vēlams ēst vismaz 3x dienā, pēdējā ēdienreize ne vēlāk kā 4h pirms miega.
Mani rezultāti.
10 dienas - nost 3,8kg.
Atklāti sakot, pirmās 3 dienas ēdu ne visai pareizi... griķiem liku klāt karoti olīveļļas, iespaidojoties no ne pārāk precīza publicējuma internetā.
Arī 2% kefīru pirmajās dienās izlaku veselu 1l. Svars gan kritās vienalga.
Nekas... nākamajās 2 dienās vēl vairāk pabadojos

Caurmērā, kad biju vairāk izsalcis, dienā sev uzvāriju divas paciņas (katra 125gr.) griķu, citu dienu - vienu paciņu.
Garšvielas tomēr lietoju tādas, kurām klāt ir sāls, bez tā tomēr neiztiku... (sāls galvenais sliktums diētas gadījumā - viņš aizkavē šķidruma izvadīšanu no organisma).
Kāpostu burkānu salātus pirku Maxima un Rimi, kas jau pamatu pamatos diemžēl paredz, ka viņos būs nedaudz cukurs un sāls, arī eļļa tur ir,
bet nu... pašam vakarā vēl viņus graizīt? - nu... nesanāk...
Katru dienu apēdu aptuveni 600-800gr. šādu salātu.
Viss.
Diēta manuprāt nav grūta - galva "īpaši" nereibst, var kustēties, visu var mierīgi padarīt. Apēdot griķus ar salātiem, uzdzerot kefīru - ir riktīga sāta sajūta...
Nezinu, kā būtu pamatīga fiziskā darba darītājiem. Man pāris kastes dienā gan arī jāpārcilā, bet tas arī viss...
Runājot, ka šīs diētas laikā varot pat nomest līdz 10kg svara. Neticu, arī ārsta konsultācija man apgalvo - reklāmas sauklis, muļķības.
Ja 5kg... tad jau ir Labi.
Pirmajās dienās svars krīt ātrāk, vēlāk jau - 200gr. vidēji dienā, bet tas kā nu kuram.
Diētu var atkārtot ne biežāk, kā pēc mēneša pārtraukuma.
Pēdējo reizi labojis Melvins Ceturtdiena 26 Februāris 2015, 17:02; labots 2 reizes
Un kāds ir plāns tam, lai 10 dienās atsākot ēst, neatgūtu zaudētos 3,8 kg atpakaļ?

Pele- Admin
-
Pele rakstīja:Un kāds ir plāns tam, lai 10 dienās atsākot ēst, neatgūtu zaudētos 3,8 kg atpakaļ?![]()

Nezinu.
Kautrīgi ēst...

Šodienas mana deva:
1) rīta ābols,
2) zupa "Tikai karotes", mazā porcija - tur gan vēl bija klāt graudu maize,
3) vakaram ir nopirkta cūkgaļa

(varbūt pat ka ēdīšu bez piedevām - vnk ceptu gaļu).
Godīgi. Tiešām Gribas gaļu

Maize nekairina...
Jāpiedomā,
vai vispār atsākt uzturā lietot cukuru?
alko?...
Jādomā,
kā samazināt sāls daudzumu (man tiešām patīk visu sālīt).
ar sāli ir tā, ka nevajag gāzt virsū nepagaršojot, piebērt tikai tad kad tiešām liekas, ka par maz sāls irMelvins rakstīja:Pele rakstīja:Un kāds ir plāns tam, lai 10 dienās atsākot ēst, neatgūtu zaudētos 3,8 kg atpakaļ?![]()
Nezinu.
Kautrīgi ēst...![]()
Šodienas mana deva:
1) rīta ābols,
3) vakaram ir nopirkta cūkgaļamājās cepšu...
Godīgi. Tiešām Gribas gaļu
Maize nekairina...
Jāpiedomā,
vai vispār atsākt uzturā lietot cukuru?
alko?...
Jādomā,
kā samazināt sāls daudzumu (man tiešām patīk visu sālīt).

Pele- Admin
-
Brokastu izlaišana ir diezgan smaga kļūda svara samazināšanas procesāMelvins rakstīja:
Šodienas mana deva:
1) rīta ābols,
3) vakaram ir nopirkta cūkgaļamājās cepšu...

Pele- Admin
-
Pele rakstīja:
Brokastu izlaišana ir diezgan smaga kļūda svara samazināšanas procesā![]()
Zin... nesanāk

Un ja brokastīs apēd kādu sviestmaizi - tad vēlākajās ēdienreizēs drīkst apēst jau mazāk.
Nu jā.
Bet svaru turpmāk centīšos kontrolēt

nevis drīkst apēst mazāk, bet dabiski sanāk apēst mazākMelvins rakstīja:Pele rakstīja:
Brokastu izlaišana ir diezgan smaga kļūda svara samazināšanas procesā![]()
Zin... nesanāk
Un ja brokastīs apēd kādu sviestmaizi - tad vēlākajās ēdienreizēs drīkst apēst jau mazāk.
Nu jā.
Bet svaru turpmāk centīšos kontrolēt

Pele- Admin
-
Lapa 5 no 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Lapa 5 no 8