Pašu pieredze ar lietošanā bijušiem/esošiem auto
+12
Maigonis Lieliskais
ZX
Jānītis
Pele
ursus
Rest:Art
Melvins
Sviestc
Dzvile
Edgars
Rihardsv
Orākuls
16 posters
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Pašu pieredze ar lietošanā bijušiem/esošiem auto
2 gadus jaunāks par bembiEdgars rakstīja:Šausmas!
Nē, nu tas auto ir labs, bet no bembja uz tādu? un tikpat vecu?![]()

Kā jau teicu, šobrīd man ir puse nervu noēsti ar bembja likstām (juka nost viss, kas var nobrukt pēc kārtas

Pele- Admin
-
Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 89700
Dzīvesvieta : Imanta
Alkān, Tu zini, cik maksā normāls e46 ričags???jim-beam rakstīja:jā būtu vismaz uz B7 modeli pārkāpusi bet uz to B5....
Visas trūkstošās ekstras gan jau ka var arī dabūt VW Passat.... Piekares remonti būs dārgāki nekā BMW E46....
jā...jā...protams...tāpat kā A6 c5 tdi ...jim-beam rakstīja: Piekares remonti būs dārgāki nekā BMW E46....
viss nobirs, viss noplīsīs utt utjp
ps. kapeikpisēju stāsti, kas pildās no cisternas un hadeni nobrauc līdz tam, ka pašiem zobi klab

Juglas lohiem juglas bomžu problēmasOrākuls rakstīja:jā...jā...protams...tāpat kā A6 c5 tdi ...jim-beam rakstīja: Piekares remonti būs dārgāki nekā BMW E46....
viss nobirs, viss noplīsīs utt utjp
ps. kapeikpisēju stāsti, kas pildās no cisternas un hadeni nobrauc līdz tam, ka pašiem zobi klab

Edgars rakstīja:Alkān, Tu zini, cik maksā normāls e46 ričags???jim-beam rakstīja:jā būtu vismaz uz B7 modeli pārkāpusi bet uz to B5....
Visas trūkstošās ekstras gan jau ka var arī dabūt VW Passat.... Piekares remonti būs dārgāki nekā BMW E46....
a nafik sviras būtu jāmaina tiem E46? Ja tur mainās lodbalsti atseviķi?

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32640
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
mainās, vienreizjim-beam rakstīja:Edgars rakstīja:Alkān, Tu zini, cik maksā normāls e46 ričags???jim-beam rakstīja:jā būtu vismaz uz B7 modeli pārkāpusi bet uz to B5....
a nafik sviras būtu jāmaina tiem E46? Ja tur mainās lodbalsti atseviķi?

tb, var tai alumīnija ričagā iepresēt no e36. vienreiz.
izspiežot ārā to e36 lodbalstu, jaunais jau tur iekritīs!
Nu nebūs tik traki ar to hadeni. Tik laikus jāpaseko līdzi un jāliek kvalitatīvas detaļas. Tad varēs braukt un braukt

Pele- Admin
-
Nebūs, nebūs!Pele rakstīja:Nu nebūs tik traki ar to hadeni. Tik laikus jāpaseko līdzi un jāliek kvalitatīvas detaļas. Tad varēs braukt un braukt![]()
![]()
Tas tāpat, kā visi jampampiņi brēc par multitroniku

Tikai paši nesaprot elementāras lietas - ka piemēram bremzēt bedrēs nevajag

Pele rakstīja:2 gadus jaunāks par bembiEdgars rakstīja:Šausmas!
Nē, nu tas auto ir labs, bet no bembja uz tādu? un tikpat vecu?![]()
![]()
![]()
Kā jau teicu, šobrīd man ir puse nervu noēsti ar bembja likstām (juka nost viss, kas var nobrukt pēc kārtas), vajag vienkārši ar ko pārvietoties
![]()

Tipiski "nobraukts" BMW... (mana Compact'a stāsts - labi, labi, ka Edgars nenopirka).
Apsveicu ar VW iegādi - laba marka. Ja normāli kopsi - bēdu nezināsi

Man 2 pusei 2002-ā gada VW Bora, gan benzīns... ik pa laikam ir jāinvestē, bet visā visumā pat dikti Ok.
(tagad arī... bremžu sistēma tiek "pārlasīta"...).
Pieradīsi pie VW un viņa kopšanas izmaksām - uz BMW, Audi u.c. "dārgo" marku autosiem pat vairs neskatīsies

Foruma reputācija : 22555
interesanti zināt, kā Orākula Audis ir dārgāks par Peles Passeratī??? (uz brīdi pieņemsim, ka abi aprīkoti ar 1.9 tdi)
gribējās jau man audi
bet pa to ciparu, kas man bija tajā brīdī, tik 2,5 varētu nopirkt pie tam labu labajā komplektācijā, bet ar 1,9 uzreiz cena kosmosā

bet pa to ciparu, kas man bija tajā brīdī, tik 2,5 varētu nopirkt pie tam labu labajā komplektācijā, bet ar 1,9 uzreiz cena kosmosā

Pele- Admin
-
Nav nekādas vainas pasāta piekarei.
Jāliek labas detaļas, un jābrauc.
Jāliek labas detaļas, un jābrauc.
Foruma reputācija : 12556
Dzīvesvieta : Uz sauszemes
Tak būtu uzlikusi mīksto Orākula prātuļojumiem un paņēmusi kko normālu līzēPele rakstīja:gribējās jau man audi![]()
bet pa to ciparu, kas man bija tajā brīdī, tik 2,5 varētu nopirkt pie tam labu labajā komplektācijā, bet ar 1,9 uzreiz cena kosmosā![]()

VMR-
Number of posts : 867
Foruma reputācija : 6150
tas, ko es gribētu, būtu bišku par dārgu uzturēšanā pie manām šībrīža nopelnīšanas iespējāmVMR rakstīja:Tak būtu uzlikusi mīksto Orākula prātuļojumiem un paņēmusi kko normālu līzēPele rakstīja:gribējās jau man audi![]()
bet pa to ciparu, kas man bija tajā brīdī, tik 2,5 varētu nopirkt pie tam labu labajā komplektācijā, bet ar 1,9 uzreiz cena kosmosā![]()

Tuvākajos gados mana prioritāte būs NĪ iegāde, tā ka ieberzties uz baisiem izdevumiem autiņam tagad negribu.
Ja situācija atļaus, tad arī domāšu par nopietnāku braucamo, a tā tagad bija svarīgi ātri un fiksi dabūt kaut ko braukšanas kārtībā esošu

Pele- Admin
-
Šis posts sagrāva autonomas īpašniekus - viņu uztverē braukšanas kārtībā esošs auto maksā ne vairāk kā 415 euroPele rakstīja:tas, ko es gribētu, būtu bišku par dārgu uzturēšanā pie manām šībrīža nopelnīšanas iespējāmVMR rakstīja:Tak būtu uzlikusi mīksto Orākula prātuļojumiem un paņēmusi kko normālu līzēPele rakstīja:gribējās jau man audi![]()
![]()
Tuvākajos gados mana prioritāte būs NĪ iegāde, tā ka ieberzties uz baisiem izdevumiem autiņam tagad negribu.
Ja situācija atļaus, tad arī domāšu par nopietnāku braucamo, a tā tagad bija svarīgi ātri un fiksi dabūt kaut ko braukšanas kārtībā esošu![]()

Pele rakstīja:gribējās jau man audi![]()
Pele a kāpēc tev vajag tik lielu auto? Nu cik saprotu pārvietojies viena pārsvarā, bērnu tev nav, mežā iebraugt ar mazu auto ir vieglāk nekā ar lielu!
Prātīgāka izvēle tiešām būtu VW Golf/Bora tā paša gada autosi....

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32640
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Man riebjas maza izmēra automašīnas, golfs īsais ir pieciešams tikai sākot no V, tā kā pamatā braucu tālos gabalus, tad līdzena gaita un kaut drusku komforta ir stipri būtisks nosacījums.jim-beam rakstīja:Pele rakstīja:gribējās jau man audi![]()
Pele a kāpēc tev vajag tik lielu auto? Nu cik saprotu pārvietojies viena pārsvarā, bērnu tev nav, mežā iebraugt ar mazu auto ir vieglāk nekā ar lielu!
Prātīgāka izvēle tiešām būtu VW Golf/Bora tā paša gada autosi....
Pele- Admin
-
Vai tiešām LV tirgū ir nenojāti 1.9 tdi??? Man jau šķita, ka šos liek uz pārdošanu tikai, kad tie jau sāk grabēt...
Savulaik (pirms gadiem 15) darba kolēģis momentā atbrīvojās no sava jau visu resursu nokalpojušā vw golf 3 universāļa - ielēja biezāku eļļu, laikam jau arī odo tuningu pielietoja un auto aizgāja nedēļas laikā.
Savulaik (pirms gadiem 15) darba kolēģis momentā atbrīvojās no sava jau visu resursu nokalpojušā vw golf 3 universāļa - ielēja biezāku eļļu, laikam jau arī odo tuningu pielietoja un auto aizgāja nedēļas laikā.
Foruma reputācija : 7597
Dzīvesvieta : u154
Nepirku Latvijā.
Pele- Admin
-
trešajam golfam Odo resetojas pie 300ku154 rakstīja:Vai tiešām LV tirgū ir nenojāti 1.9 tdi??? Man jau šķita, ka šos liek uz pārdošanu tikai, kad tie jau sāk grabēt...
Paskatījos te piedāvājumā esošos vw 1,9 tdi - iekrita acīs šis - nakujam pie 100 tkm jāmaina bija sajūgs??? WTF? Nav taču lada...
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/new-beetle/bxodo.html
dubultmasas spararata izjūk!u154 rakstīja:Paskatījos te piedāvājumā esošos vw 1,9 tdi - iekrita acīs šis - nakujam pie 100 tkm jāmaina bija sajūgs??? WTF? Nav taču lada...
Man katru pavasari viena Lada kalina uz apkopi, 7 gadu laikā trešais sajūgs jau. Nobraukums ap 11k tikai.
Šo es atceros, jau kkad minēji. Bet nu viskrāšņākais stāsts bija par to otrādāk uzlādēto aķi...Edgars rakstīja:Man katru pavasari viena Lada kalina uz apkopi, 7 gadu laikā trešais sajūgs jau. Nobraukums ap 11k tikai.

labi, pietiks te piesārņot topiku ar spriedelēšanu uz ss piedāvājuma salīdzināšanu
šo visu var turpināt citur

šo visu var turpināt citur
Pele- Admin
-
Lapa 2 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» Personīgajā lietošanā visilgāk kalpojušais auto
» Auto jaunumi
» Auto elektronika, papildaprīkojums
» Pozitīva pieredze jeb Labie Pakalpojumu Sniedzēji