Sapņi, sapnīši, murgi
+9
Psycho:the:rapist
dexsters
Sviestc
Melvins
Rest:Art
Edgars
jim-beam
Orākuls
Pele
13 posters
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Sapņi, sapnīši, murgi
Mēs visi sapņojam. Tikai sapņi atšķiras, reizēm tie ir baisi, reizēm patīkami, reizēm smieklīgi....
Šodien pēcpusdienā biju piemigusi un paspēju nosapņot ko šādu:
Sapņoju, ka braucu pa kādu mazu Āgenskalna ieliņu, tad pēkšņi redzu, ka pa to ieliņu skraida neliela izmēra zirgs, pieskrēja pie mašīnas un ar kājām iespēra pa stiklu mašīnai, sānu pusē, bet stikls izturēja.
Tad aizbraucu līdz Āgenskalna tirgum, tur kaut kādiem cilvēkiem prasīju vai viņi zin, ka tur skraida traks zirgs, neviens neko nezināja, bet bija nobijušies.
Izsaucu pašvaldības policiju...
Pa to laiku kamēr gaidīju policiju, viens vīrietis sāk stāstīt, ka tas viņa zirgs, piesauca sev viņu klāt kā suni, saņēma aiz kaklasiksnas ielika mašīnā un aizbrauca
Tad atbrauca poliči, tiem līdzi Degpunkts ar visām filmēšanas kamerām un gribēja mani intervēt, bet stulba sajūta bija, jo tā zirga jau vairs nav tad arī pamodos
Ja arī Tu kaut ko interesantu sapņoji - pastāsti te
Šodien pēcpusdienā biju piemigusi un paspēju nosapņot ko šādu:
Sapņoju, ka braucu pa kādu mazu Āgenskalna ieliņu, tad pēkšņi redzu, ka pa to ieliņu skraida neliela izmēra zirgs, pieskrēja pie mašīnas un ar kājām iespēra pa stiklu mašīnai, sānu pusē, bet stikls izturēja.
Tad aizbraucu līdz Āgenskalna tirgum, tur kaut kādiem cilvēkiem prasīju vai viņi zin, ka tur skraida traks zirgs, neviens neko nezināja, bet bija nobijušies.
Izsaucu pašvaldības policiju...
Pa to laiku kamēr gaidīju policiju, viens vīrietis sāk stāstīt, ka tas viņa zirgs, piesauca sev viņu klāt kā suni, saņēma aiz kaklasiksnas ielika mašīnā un aizbrauca
Tad atbrauca poliči, tiem līdzi Degpunkts ar visām filmēšanas kamerām un gribēja mani intervēt, bet stulba sajūta bija, jo tā zirga jau vairs nav tad arī pamodos
Ja arī Tu kaut ko interesantu sapņoji - pastāsti te
Pele- Admin
- Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 90424
Dzīvesvieta : Imanta
Re: Sapņi, sapnīši, murgi
Bija man viens murgs šonakt
Sapņoju, ka sēžu Delfos un lasu rakstu par to,
kā divi pensionāri mēģina aizturēt savā dzīvoklī satrakojušos trešo pensionāru,
kurš ielauzies lai apzagtu tos.
Viņu starpā notiek cīņa. Tas trešais vispār ir klibs invalīds.
Un bēgot no uzbrūkošā pensionāra uzrāpjās uz skapja,
bet uzbrūkošais pensionārs izvelk nazi un nodur to zagli-invalīdu sirdī,
noslaukot asmeni gar viņa drēbēm
Bet tas nav pats smieklīgākais šajā murgā...
Tad sapnī es atveru komentārus pie ši raksta un pirmais komentārs rindā pie lielās strīdēšanās,
vai tas dūrējs pensionārs rīkojās pareiizi, ir:
''Dapli, vai tev derēja un patika veļa ko nopirki?''
Un visinteresantākais - es atceros komentētāja niku, kas bija ''Čerņiševs''
Paldies par uzmanību!
Sapņoju, ka sēžu Delfos un lasu rakstu par to,
kā divi pensionāri mēģina aizturēt savā dzīvoklī satrakojušos trešo pensionāru,
kurš ielauzies lai apzagtu tos.
Viņu starpā notiek cīņa. Tas trešais vispār ir klibs invalīds.
Un bēgot no uzbrūkošā pensionāra uzrāpjās uz skapja,
bet uzbrūkošais pensionārs izvelk nazi un nodur to zagli-invalīdu sirdī,
noslaukot asmeni gar viņa drēbēm
Bet tas nav pats smieklīgākais šajā murgā...
Tad sapnī es atveru komentārus pie ši raksta un pirmais komentārs rindā pie lielās strīdēšanās,
vai tas dūrējs pensionārs rīkojās pareiizi, ir:
''Dapli, vai tev derēja un patika veļa ko nopirki?''
Un visinteresantākais - es atceros komentētāja niku, kas bija ''Čerņiševs''
Paldies par uzmanību!
baigais kupāts!!!
Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam- Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 33364
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Sapņi no ceturtdienas uz piektdienu esot pareģojoši un piepildoties...lai ko tas arī nozīmētu Orākula gadījumā...
Viesis- Viesis
Ko nozīmē ja sapnī tu redzi situāciju kad tu esi apzagts?
Dapļa maku atradīsijim-beam rakstīja:Ko nozīmē ja sapnī tu redzi situāciju kad tu esi apzagts?
Google uz tiem jautājumiem ātri atbild.
Dzīvesvieta : Stabu iela
apzog- nepatikšanasjim-beam rakstīja:Ko nozīmē ja sapnī tu redzi situāciju kad tu esi apzagts?
Viesis- Viesis
Naziic rakstīja:apzog- nepatikšanasjim-beam rakstīja:Ko nozīmē ja sapnī tu redzi situāciju kad tu esi apzagts?
a tad jau nekas neparasts! Tās jau ir visu dzīvi "nepatikšanas"
Nu tad tā! Man šodien sapnī radījās tādas dīvainas lietas. Dzīvoju es 2 istabu dzīvoklī viens, pēc kautkādas nakts tur otrā istabā. Dzīvokļa saimniece ieliek dzīvot divas studentes( nu tās kuras patiešām macās). Tad kad gribēju es sākt ar viņām komunicet zvanīja modinatājs
Ko tas varetu nozīmēt?
Ko tas varetu nozīmēt?
Tas nozīmē, ka Tev ir jāuzvelk uzvalks, japaņem ziedu puškis, un jau šovakar ir jāpavizinās ar 6.tramvaju.....jim-beam rakstīja:Nu tad tā! Man šodien sapnī radījās tādas dīvainas lietas. Dzīvoju es 2 istabu dzīvoklī viens, pēc kautkādas nakts tur otrā istabā. Dzīvokļa saimniece ieliek dzīvot divas studentes( nu tās kuras patiešām macās). Tad kad gribēju es sākt ar viņām komunicet zvanīja modinatājs
Ko tas varetu nozīmēt?
1) 7-tās sērijas e32, tādu... bēšīgi smuku, bez rūsas... ar tumšu ādas salonu, kaut kādu 4,0l dzinekli,
2) un pēc tam e23 7-to, smuki tumši zilu ar gaiši bēšīgu salonu... arī, normālā stāvoklī, laikam M30 dzinekli...
(pie kam!, nevis veco 2-durvju "haizivi" nopērku... bet gan 4-durvju 7-to. vai nav Sviests?).
Kāpēc es pirku Tos 7-tos? jo vnk Gribēju... un kur palika mana Škoda?, kāpēc vispār šie 7-tie
Un tad es braucu viņus testēt... nokonstatēju, ka vecajam e23 tomēr kaut kas nav kārtībā ar kārbu.
Tad sēdos e32, braucu pa kaut kādu šoseju - lija lietus, paņēmu stopētāju... smuku meiteni
Un tas e32 "noplīsa" pēc kādiem 20km... aizslēdzu To auto, noliku šosejas. Un tad mēs pa lietu kopā kaut kur gājām, kājām.
Viņai vēl bija smuks t-krekls, kurš izmirka... un visas aprises apakšā smuki izcēlās.
Kaut kāda... pusmūža krīze, vai?
1) 7-tās sērijas e32, tādu... bēšīgi smuku, bez rūsas... ar tumšu ādas salonu, kaut kādu 4,0l dzinekli,
2) un pēc tam e23 7-to, smuki tumši zilu ar gaiši bēšīgu salonu... arī, normālā stāvoklī, laikam M30 dzinekli...
(pie kam!, nevis veco 2-durvju "haizivi" nopērku... bet gan 4-durvju 7-to. vai nav Sviests?).
Kāpēc es pirku Tos 7-tos? jo vnk Gribēju... un kur palika mana Škoda?, kāpēc vispār šie 7-tie
Un tad es braucu viņus testēt... nokonstatēju, ka vecajam e23 tomēr kaut kas nav kārtībā ar kārbu.
Tad sēdos e32, braucu pa kaut kādu šoseju - lija lietus, paņēmu stopētāju... smuku meiteni
Un tas e32 "noplīsa" pēc kādiem 20km... aizslēdzu To auto, noliku šosejas. Un tad mēs pa lietu kopā kaut kur gājām, kājām.
Viņai vēl bija smuks t-krekls, kurš izmirka... un visas aprises apakšā smuki izcēlās.
Orākuls rakstīja:...nepiepildītie sapņi...
Varbūt, varbūt
man 7-tie vnm patikuši (un 6-tie arī!, protams)... es gan ar Škodiņu esmu apmierināc.
/mani gan Tās cita rakstura/virziena fantāzijas vairāk uztrauc.../...
Melvins rakstīja:Man arī šodien bija Dīvains (tiešām!, dīvains sapnis) - es nosapņoju, ka es pēkšņi vienā dienā nopērku 2-us auto:
A tu nepamodies pieslapināta gultā? Kaut kur kautkad dzirdēju ja sapnī jūti ka līst lietus vai tikai dzirdi to tad reāli uz smadzeni urīns spiežot!
ermmm... Nē. Pagaidām nesaturēšanas problēmas netiek novērotas.
(un Labi, ka Tā).
Njā, sapnīši viem laikam rādās labi tagad uz pilnmēnesi
Viens no pēdējiem murdziņiem
Skaistumkopšanas salona uzgaidāmajā stūrītī atradu miskastē naudu, daudz naudas bet interesantākis bija šīs naudas banknošu nomināli, kurus skiadri redzēju un joprojām atceros kā tās banknotes izskatījās - tur bija kaudzīte ar 500niekiem, kuri bija zaļā krāsā (īstenībā ir violeti), bija vairākas banknotes ar nominālu -1025 eur , un lielākā daļa čupiņas bija banknotes ar 10 000 nominālu katra Smieklīgākais visā tajā bija fakts, ka gāju mājās ar to visu čupu un uztraucos par to, kā un kur es tagad šitādu daudzumu notērēšu
Viens no pēdējiem murdziņiem
Skaistumkopšanas salona uzgaidāmajā stūrītī atradu miskastē naudu, daudz naudas bet interesantākis bija šīs naudas banknošu nomināli, kurus skiadri redzēju un joprojām atceros kā tās banknotes izskatījās - tur bija kaudzīte ar 500niekiem, kuri bija zaļā krāsā (īstenībā ir violeti), bija vairākas banknotes ar nominālu -1025 eur , un lielākā daļa čupiņas bija banknotes ar 10 000 nominālu katra Smieklīgākais visā tajā bija fakts, ka gāju mājās ar to visu čupu un uztraucos par to, kā un kur es tagad šitādu daudzumu notērēšu
Pele- Admin
- Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 90424
Dzīvesvieta : Imanta
sakiet lūdzu ko nozīmē, ja sapnī redz savu pamatskolas klasesbiedreni un liekas ka mums ir kautkādas attiecības?
šķiet, ka Tev kāda kaut ko iemācīs!jim-beam rakstīja:sakiet lūdzu ko nozīmē, ja sapnī redz savu pamatskolas klasesbiedreni un liekas ka mums ir kautkādas attiecības?
tas taču ir Tavs sapnis!jim-beam rakstīja:Orākuls rakstīja:šķiet, ka Tev kāda kaut ko iemācīs!jim-beam rakstīja:sakiet lūdzu ko nozīmē, ja sapnī redz savu pamatskolas klasesbiedreni un liekas ka mums ir kautkādas attiecības?
tu tam pats tici?
Viss sākās ar izbraucienu ar velosipēdiem pa mežaparku. Maršruts tas pats ko es te biju jau divi gadi atpakaļ izplānojis. Šoreiz gan viss bija izdevies un piedalījās gan daļa Orakul apmeklētāju, gan daļa darba koleģu. Pasākums noritēja normāli ar visu pikniku. Pēc piknika sarunājām ar darba kolēģi, ka vajag afterparty. Noliekam veļukus.
Mani pie mājas sagaida transports! Lai cik dīvaini nebūtu auto modelis bija nezkāpēc svarīgs. Tas bija Peugeot 307, bēšā krēm krāsā..... Iekšā pasažieri itkā visi pazīstami, bet autovadītājs svešenieks. Pasažieri visi pazīstamie ar kuriem nav pārāk labas attiecības(arī ursusiņš). Sākām braucienu. Ceļš veda pāri Zemitānu tiltam purvciema virzienā. Parcik automašīnā mēs kopā bijām seši cilvēki un viens man sēdēja klēpī pr. pasažiera beņķī. Mums sāka sekot policija. Vadītājs neapstājās un pakaļdzīšnās bija cauri visam purvciemam. Līdz nonācām uz Brasas tilta kur nebraucām pa brauktuvi, bet gan par gājēju celiņu. Vieni 2 rati uz celiņa, otri divi rati uz apmales.....
Šķēršojuši tiltu policija sāka apšaudīt mūsu auto. Izbira aizm. stikls. Tad Policijas auto ietriecās apmalē. Mēs to vēl pastūmām lai tiktu tālāk. Pēc šī pa priekšu kautkāds smagais mēģināja mums truacēt to apdzīt un ar visu piekabi avarēja. Mūsu auto ieķērās un uz priekšu vairs netika. Es teicu: "viss kāpjam arā....." Atvēru durvis un izkāpjot es pamodos....
Kurš mēģinās izkaidrot????
Nemaz nezinu ar ko lai sāku! Šonakt redzēju tādu kā "Bojevika" cienīgu sapni.
Viss sākās ar izbraucienu ar velosipēdiem pa mežaparku. Maršruts tas pats ko es te biju jau divi gadi atpakaļ izplānojis. Šoreiz gan viss bija izdevies un piedalījās gan daļa Orakul apmeklētāju, gan daļa darba koleģu. Pasākums noritēja normāli ar visu pikniku. Pēc piknika sarunājām ar darba kolēģi, ka vajag afterparty. Noliekam veļukus.
Mani pie mājas sagaida transports! Lai cik dīvaini nebūtu auto modelis bija nezkāpēc svarīgs. Tas bija Peugeot 307, bēšā krēm krāsā..... Iekšā pasažieri itkā visi pazīstami, bet autovadītājs svešenieks. Pasažieri visi pazīstamie ar kuriem nav pārāk labas attiecības(arī ursusiņš). Sākām braucienu. Ceļš veda pāri Zemitānu tiltam purvciema virzienā. Parcik automašīnā mēs kopā bijām seši cilvēki un viens man sēdēja klēpī pr. pasažiera beņķī. Mums sāka sekot policija. Vadītājs neapstājās un pakaļdzīšnās bija cauri visam purvciemam. Līdz nonācām uz Brasas tilta kur nebraucām pa brauktuvi, bet gan par gājēju celiņu. Vieni 2 rati uz celiņa, otri divi rati uz apmales.....
Šķēršojuši tiltu policija sāka apšaudīt mūsu auto. Izbira aizm. stikls. Tad Policijas auto ietriecās apmalē. Mēs to vēl pastūmām lai tiktu tālāk. Pēc šī pa priekšu kautkāds smagais mēģināja mums truacēt to apdzīt un ar visu piekabi avarēja. Mūsu auto ieķērās un uz priekšu vairs netika. Es teicu: "viss kāpjam arā....." Atvēru durvis un izkāpjot es pamodos....
Kurš mēģinās izkaidrot????
Katrs sapnis ir jatulko pašam
Jo tie tiek parādīti tā, lai konkretais intelekts tos varētu atšifrēt pats, ar sev izprotamām līdzības zīmēm.
No malas pa vienkāršo - kāds, kurš Tev ir autoritāte, varētu piedāvāt iesaistīties afērā, kas Tev patīk.
Un tad vairāki scenāriji - brutāli vienkāršais - tas tik tiešām ir krimināla rakstura pasākums,
sarežģītākās versijas - policija var būt arī konkurenti darījumam vai taml.
Asociācijas ar līdzībām arī nosaka sajūtas - redzot labos/ļaunos - kādi tie šķiet no paša skatu punkta
Jo tie tiek parādīti tā, lai konkretais intelekts tos varētu atšifrēt pats, ar sev izprotamām līdzības zīmēm.
No malas pa vienkāršo - kāds, kurš Tev ir autoritāte, varētu piedāvāt iesaistīties afērā, kas Tev patīk.
Un tad vairāki scenāriji - brutāli vienkāršais - tas tik tiešām ir krimināla rakstura pasākums,
sarežģītākās versijas - policija var būt arī konkurenti darījumam vai taml.
Asociācijas ar līdzībām arī nosaka sajūtas - redzot labos/ļaunos - kādi tie šķiet no paša skatu punkta
Pēdējo reizi labojis Orākuls Otrdiena 17 Februāris 2015 - 9:55; labots 3 reizes
baigais kupāts!!!
Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam- Number of posts : 17720
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3