Modes tendences
+3
Pele
jim-beam
Orākuls
7 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Re: Modes tendences
bet šādi apvai gan man šķiet stilīgi:
Foruma reputācija : 33364
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Citāts no tā raksta ja gribas būt īpaši stilīgam, vērts investēt biksēs, kādas pēdējo gadu laikā Rīgas ielās nudien nav redzētas un modē ienāks kā absolūts jaunums. Tie būs bikšusvārki garumā starp celi un potīti.
Man šķiet, ja saģērbtos tā, kā viņš tur apraksta, tad drīzāk nonāktu tepat blakus topikā, par lupatām, kādas labāk nevajag
Nē, nu ok, es jau gan varbūt no modes neko nesajēdzu, bet gaume man tomēr kaut kāda ir
Man šķiet, ja saģērbtos tā, kā viņš tur apraksta, tad drīzāk nonāktu tepat blakus topikā, par lupatām, kādas labāk nevajag
Nē, nu ok, es jau gan varbūt no modes neko nesajēdzu, bet gaume man tomēr kaut kāda ir
Pele- Admin
- Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 90424
Dzīvesvieta : Imanta
Pele,kad beigsi kā vecmaita ''gerbties,tad runāsim.
Malvins- Number of posts : 625
Foruma reputācija : 4950
Dzīvesvieta : Malta
Visu cieņu, ka kāds kaut ko dara...
Un protams labi, ka te, ka savējie ...un tādā garā....
bet...
es saprotu, jo vairāk fotogēniskas un formīgas meitenes,
jo vienkāršāk pārdot...
un tālāk seko mans subjektīvais vērtējums:
lupatas, kas nepieguļ un nekopē vai neizceļ sievietes augumu
principā, ražotāji paši jau to pasaka prezentējot:
Katrs modeli konstruēts citādi, bet tie katrs piemērots valkātājām ar dažādām ķermeņa formām.
pelēka augšiņa, baltas psrs tipa lencītes...nu hvz...
Un protams labi, ka te, ka savējie ...un tādā garā....
bet...
es saprotu, jo vairāk fotogēniskas un formīgas meitenes,
jo vienkāršāk pārdot...
un tālāk seko mans subjektīvais vērtējums:
lupatas, kas nepieguļ un nekopē vai neizceļ sievietes augumu
principā, ražotāji paši jau to pasaka prezentējot:
Katrs modeli konstruēts citādi, bet tie katrs piemērots valkātājām ar dažādām ķermeņa formām.
pelēka augšiņa, baltas psrs tipa lencītes...nu hvz...
Bet nu... ne manai gaumei...
Protams, es esmu tikai viens vienīgs subjekts.
skaidrs ir tas, ka spiež uz smukiem skuķiem.Melvins rakstīja:Manuprāt tā apakšveļa "ir garām"... vismaz man
bet sievietes, kurām ir kaut kāda gaume,
tādas lupatas jau neizvēlas tikai tādēļ, ka bildē bija smuka konkurente
Pēc idejas, ja es pareizi visu uztveru - tā apģērbu līnija ir vnk linu paltraki (piedodiet, Kūsiņ).
It kā brīvi viss, nekas nepieguļ - varbūt pat tas ir forši, bet nu... vai sexīgi?, nu nez...
Katrā ziņā - katrai līnijai sava vieta.
Nacionālais lepnums, vēsture un Tā... galu galā, kaut kādā tur gadsimtā caurspīdīgas mežģīnes tiešām neražoja,
kur nu vēl ar elastānu un pieguļošas.
pēc analoģijas - smuks pupains meitēns pussaplēstā čaļa izmēra t kreklā arī būs baigi okMelvins rakstīja:Orākuls rakstīja:skaidrs ir tas, ka spiež uz smukiem skuķiem.Melvins rakstīja:Manuprāt tā apakšveļa "ir garām"... vismaz man
Pēc idejas, ja es pareizi visu uztveru - tā apģērbu līnija ir vnk linu paltraki (piedodiet, Kūsiņ).
It kā brīvi viss, nekas nepieguļ - varbūt pat tas ir forši, bet nu... vai sexīgi?, nu nez...
Katrā ziņā - katrai līnijai sava vieta.
Nacionālais lepnums, vēsture un Tā... galu galā, kaut kādā tur gadsimtā caurspīdīgas mežģīnes tiešām neražoja,
kur nu vēl ar elastānu un pieguļošas.
jautājums tikai - vai tā ir apģērbu/modes līnija?
Rest:Art? Pele?
Melvins rakstīja:Te izteikti trūkst Sieviešu viedokļa par Kūsiņa līniju
Rest:Art? Pele?
Man kāreiz ir garastāvoklis izteikties par to, kāpēc es ceru, ka nevienam nekad neienāks prātā man ko tādu uzdāvināt.
Nedaudz gan papriekšu pakomentēšu Orākulu:
Redzi, tādas reklāmas pamatdoma (Paskaties uz jebkuru citu sieviešu veļas reklāmu) ir tāda, ka mēs ar Peli tagad, būdamas pilnīgi atšķirīgu formu īpašnieces, saskatīsimies, ka Kūsiņa modelēm tas viss izskatās Ok un pirksim cerībā, ka piesedzot kājstarpi ar šo te lupatas gabaliņu, mēs būsim tik pat šikas, kā tās dāmas. Tas tīri psiholoģiski strādā uz lielu daļu sieviešu - viņas paskatās uz bildi un domā, ka, ja uzvilks to, kas bildē modelei mugurā, pašas kļūs tik pat romantiskas/seksīgas/whatever - kas nu kurā bildē attēlots.Orākuls rakstīja:
skaidrs ir tas, ka spiež uz smukiem skuķiem.
Dzīvē gan parasti ir šādi:
Tagad par to, kāpēc es to lupatas gabalu negribētu.
1) Tas ir nepraktiski - lences ir no auduma, nevis no gumijas, attiecīgi negribu uzzināt, kā varētu būt mēģināt atsiet to pušķi uz dibena brīdī, kad ļoooti vajag uz podiņa
2) Visu laiku staigā un domā, vai tikai tas pušķis nelien ārā. Man dzīvē ir bijušas vienas apakšbikses, kam tāds liels pušķis uz muguras. Nope, otrreiz es tā nekad nekļūdīšos, bante laikam ar skoču pie dibena jāpielīmē, citādi tā tik un tā, aktīvāk pakustoties, izlīdīs ārā.
3) Lins tagad ir top materiāls - eko un tā. Kam ir bijušas lina bikses vai krekli, zinās, ka nepiemērots mazgāšanas līdzeklis padara to materiālu neciešami asu. Un te nu man sanāk dilemma - pirkt mazgāšanas līdzekli speciāli linam, lai mazgātu vienas mazbiksiņas vai mazgāt tās atsevišķi, ar rokām, izmantojot veļas ziepes.
4) Papētiju bildes un to tapšanas procesa video. Nepārliecināja, ka tās biksiņas mani neapgrauzīs pat tad, ja mazgāšu ar rokām un žāvēšu vilnas dvielī, kā ar linu būtu jādara. Locīts lins ir locīts lins, mala var palikt asa arī no tā vien, ka sasvīstu.
Kopumā jau ideja nav slikta - oriģināli, interesanti un par nosaukumu retais nepasmaida. Kādai draudzenei varētu uz vecmeitu pasākumu uzdāvināt - manā skatījumā tas drīzāk ir suvenīrs, nekā apģērba gabals.
Dzīvesvieta : Stabu iela
Rest:Art rakstīja:
Kopumā jau ideja nav slikta - oriģināli, interesanti un par nosaukumu retais nepasmaida. Kādai draudzenei varētu uz vecmeitu pasākumu uzdāvināt - manā skatījumā tas drīzāk ir suvenīrs, nekā apģērba gabals.
Precīzi!
Nu manas domas ir līdzīgas kā RestArt
Tie stringi vēl būtu uzvelkami kaut kādā īpašā gadījumā vnk pajokoties vai kādā romantiskā pasākumā, bet ikdienas valkāšanai varētu būt pabaisi Linam parasti tās visas šuves tādas asas un pašam par sevi raupja struktūra
Tās augšiņas ir pilnīgs Man jau tur būtu jāvelk apakšā normāla veļa zem tāda
Tie stringi vēl būtu uzvelkami kaut kādā īpašā gadījumā vnk pajokoties vai kādā romantiskā pasākumā, bet ikdienas valkāšanai varētu būt pabaisi Linam parasti tās visas šuves tādas asas un pašam par sevi raupja struktūra
Tās augšiņas ir pilnīgs Man jau tur būtu jāvelk apakšā normāla veļa zem tāda
Pele- Admin
- Number of posts : 7162
Foruma reputācija : 90424
Dzīvesvieta : Imanta
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2