Stulbuma kalngals !
+19
finfun
Melvins
Malvins
Jānītis
vaivaivai
Pele
dexsters
RitvarsE30
BadAss
Nejaanis
Fartuks
Rest:Art
jim-beam
Sviestc
Melns
VMR
Edgars
Dzvile
Orākuls
23 posters
Lapa 1 no 24 • 1, 2, 3 ... 12 ... 24
Stulbuma kalngals !
Joki par latviešiem
Sakiet lūdzu, vai man kaut kas nav kārtībā ar humora izjūtu,
vai tomēr debīliķi ir tie, kuriem šie šķiet joki ? :
Ārzemēs populārākie joki par latviešiem
Divi latvieši skatās debesīs. Viens redz kartupeli, otrs – neiespējamu sapni. Viņi abi aplūkoja vienu mākoni.
Ko kartupelis saka citam kartupelim? – Muļķīgs joks, nevienam nav divu kartupeļu.
Kāpēc latvietis nēsā cepuri? Lai slēptu maizi no ģimenes.
Cik kartupeļu nepieciešams, lai nogalinātu latvieti? – Neviens.
Kāds klauvē pie durvīm. Latvietis jautā: – Kas tur ir? – Kartupeļu cilvēks. Nāku iedot par brīvu kartupeļus. Latvietis priecīgs atver durvis, bet tur stāv slepenpolicija.
Kāpēc latvietis vēlas atpakaļ Staļinu? Tik daudz nomirs gulagā, ka paliks vairāk kartupeļu.
Latvietis bija izsalcis un nozaga maizi, lai pabarotu ģimeni. Pārradies mājās viņš konstatēja, ka visa ģimene aizvesta uz Sibīriju. Latvietis nodomā – man vairāk maizes! Bet maize bija sapelējusi.
Cik latviešu nepieciešams, lai ieskrūvētu spuldzīti? Tikai viens. Iegūt spuldzīti ir grūtākais. Bet varbūt jums ir kartupelis?
Cik latviešu nepieciešams, lai ieskrūvētu spuldzīti? – Divdesmit pieci. Viens skrūvē, bet 24 brauc ar velosipēdu ģeneratoru. Bet iespējams labāk izmantot laiku, meklējot ēdienu.
Zēns: – Mammu, man nepatīk vecmāmiņa.
Māte: – Ēd, nav kartupeļu.
Kāpēc sešiem ir bail no septītā? Septītajam ir daudz draugu politbirojā.
Šeit lapa
Sakiet lūdzu, vai man kaut kas nav kārtībā ar humora izjūtu,
vai tomēr debīliķi ir tie, kuriem šie šķiet joki ? :
Ārzemēs populārākie joki par latviešiem
Divi latvieši skatās debesīs. Viens redz kartupeli, otrs – neiespējamu sapni. Viņi abi aplūkoja vienu mākoni.
Ko kartupelis saka citam kartupelim? – Muļķīgs joks, nevienam nav divu kartupeļu.
Kāpēc latvietis nēsā cepuri? Lai slēptu maizi no ģimenes.
Cik kartupeļu nepieciešams, lai nogalinātu latvieti? – Neviens.
Kāds klauvē pie durvīm. Latvietis jautā: – Kas tur ir? – Kartupeļu cilvēks. Nāku iedot par brīvu kartupeļus. Latvietis priecīgs atver durvis, bet tur stāv slepenpolicija.
Kāpēc latvietis vēlas atpakaļ Staļinu? Tik daudz nomirs gulagā, ka paliks vairāk kartupeļu.
Latvietis bija izsalcis un nozaga maizi, lai pabarotu ģimeni. Pārradies mājās viņš konstatēja, ka visa ģimene aizvesta uz Sibīriju. Latvietis nodomā – man vairāk maizes! Bet maize bija sapelējusi.
Cik latviešu nepieciešams, lai ieskrūvētu spuldzīti? Tikai viens. Iegūt spuldzīti ir grūtākais. Bet varbūt jums ir kartupelis?
Cik latviešu nepieciešams, lai ieskrūvētu spuldzīti? – Divdesmit pieci. Viens skrūvē, bet 24 brauc ar velosipēdu ģeneratoru. Bet iespējams labāk izmantot laiku, meklējot ēdienu.
Zēns: – Mammu, man nepatīk vecmāmiņa.
Māte: – Ēd, nav kartupeļu.
Kāpēc sešiem ir bail no septītā? Septītajam ir daudz draugu politbirojā.
Šeit lapa
Patiešām tizluma augstākā pakāpe.
Dzīvesvieta : Somerset
Re: Stulbuma kalngals !
Šis topiks šķiet vispiemērotākais.
Cik šitādus esmu lūrējis,sajūta,ka speciāli piemeklē kaut kādus dzīves pabērnus lai visu tā pa skaisto pasniegtu.
Cik šitādus esmu lūrējis,sajūta,ka speciāli piemeklē kaut kādus dzīves pabērnus lai visu tā pa skaisto pasniegtu.
Pagaidām noskatījos 10 min.
Neredzu pamatojumu šim materiālam būt šajā tēmā
Tas kas skaidrs - visam cauri strāvo depresija.
Lai gan noskaties visu,pirms izsaki savu viedo viedokli,nu lai mēs būtu uz viena viļņa.
Slinkums visu to depresiju lūrēt.dzvile rakstīja:Nu katram sava izpratne,ja tas Tevi kā apbižo vai šķiet nepareizi,drīksti izdzēst no šejienes un ielikt kādā prieka vēsts topikā(vai nekur),kaut kā mazsvarīgi.Orākuls rakstīja:
Lai gan noskaties visu,pirms izsaki savu viedo viedokli,nu lai mēs būtu uz viena viļņa.
Vienkāršāk būtu, ja Tu pamatotu, paskaidrotu - kas tur ir ''ne tā''
Vai arī pasaki minūti no kuras jāskatās
Cilvēku šaurais viedoklis kas tiek pasniegts pat ļoti neobjektīvi.Orākuls rakstīja:Slinkums visu to depresiju lūrēt.dzvile rakstīja:Nu katram sava izpratne,ja tas Tevi kā apbižo vai šķiet nepareizi,drīksti izdzēst no šejienes un ielikt kādā prieka vēsts topikā(vai nekur),kaut kā mazsvarīgi.Orākuls rakstīja:
Vienkāršāk būtu, ja Tu pamatotu, paskaidrotu - kas tur ir ''ne tā''
Vai arī pasaki minūti no kuras jāskatās
Viena fabrīķa mikroklimatu ir nepareizi pasniegt kā sabiedrības modeli vai vienīgo apkārtējo vidi.
Intervija ar angli,kas pēc manas pieredzes spriežot ir kārtīgi appīpējies pirms piekritis ar viņiem runāt.
Lai gan krieva dzīšana sūdu,ka LV viss ir slikti un šeit leiputrija varbūt arī nav tik nepareiza,varbūt vairāk no turienes tādi auni aizbrauks.
Mans viedoklis pēc 10 min bija tāds =
santehniķis šeit > santehniķis tur.
Atšķirība - lielāks tirgus, vairāk maksātspējīgas publikas.
Tas kas reāli izbesīja/sakrita uz nerviem,
bija tā depresīvā mūzika un dzērāju galda dziesmas, kas caurvij to materiālu.
Tāpēc arī pārstāju skatīties.
Ja viņš tikai stāstītu, mošk ilgāk izturētu ( ja teiktu ko interesantu)
ps. vai tad tas nav viņa paša ''home video'' aiz gara laika?
edit: noskatījos visu (pārtinu krievu un angli)
Cik saprotu, tas ir kāda veidots materiāls.
(publisks fui par audio noformējumu)
Kopējais secinājums - neviens no intervētājiem nav ''liels cilvēks'',
kura stāsts un/vai dzīves pieredze būtu interesanta.
Idejiski - parasti cilvēki, kuri nespējot izturēt agresīvu apstākļu vidi, atrod labāku.
That's all.
santehniķis šeit > santehniķis tur.
Atšķirība - lielāks tirgus, vairāk maksātspējīgas publikas.
Tas kas reāli izbesīja/sakrita uz nerviem,
bija tā depresīvā mūzika un dzērāju galda dziesmas, kas caurvij to materiālu.
Tāpēc arī pārstāju skatīties.
Ja viņš tikai stāstītu, mošk ilgāk izturētu ( ja teiktu ko interesantu)
ps. vai tad tas nav viņa paša ''home video'' aiz gara laika?
edit: noskatījos visu (pārtinu krievu un angli)
Cik saprotu, tas ir kāda veidots materiāls.
(publisks fui par audio noformējumu)
Kopējais secinājums - neviens no intervētājiem nav ''liels cilvēks'',
kura stāsts un/vai dzīves pieredze būtu interesanta.
Idejiski - parasti cilvēki, kuri nespējot izturēt agresīvu apstākļu vidi, atrod labāku.
That's all.
Cilvēkiem ir īsa atmiņa...
visiem jāklausās idejiski proporcionāli apgriezts bulšits par dārgākām sabiedriskā transporta biļetēm, tiem kuri iebrauc Rīgā...
par park&ride brīnumiem runa jau bija krietni pirms Ušakova... bet pēdējais pusotrs gads šajos jautājumos nekas nav iekritis acī :o
Viesis- Viesis
nē nu varbūt es esmu debīls, bet...
kas tā par herņu - cenas tiks dubultotas, neviens ogrespāķis stāvvietu neizmantos - bļe, kur jūs redzat to cenu dubultošanu???
bija 70 saņi, būs 84 saņi..., kas ir dubultots???
kas tā par herņu - cenas tiks dubultotas, neviens ogrespāķis stāvvietu neizmantos - bļe, kur jūs redzat to cenu dubultošanu???
bija 70 saņi, būs 84 saņi..., kas ir dubultots???
Nu nez, ja pa tv rādītu, es aliņu dzerdams paskatītos,VMR rakstīja:Es pat samaksātu kādu naudu , lai uz šito paskatītos
bet tā...ja kaut kur jābrauc, jātērē laiks lai redzētu kā divi muļķi kaujās... nu diez vai
VMR- Number of posts : 867
Foruma reputācija : 6874
VMR- Number of posts : 867
Foruma reputācija : 6874
Kādam loham jābūt, lai izdomātu, ka apsaimniekošanas izmaksas tieši korelē ar minimālās algas apjomu?