Sarunas par un ap nekustamo īpašumu
+8
Hexe
Pele
u154
Nejaanis
jim-beam
VMR
zZveers
Orākuls
12 posters
Lapa 1 no 6
Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Sarunas par un ap nekustamo īpašumu
Diskusija par visu, kas saistīts ar nekustamo īpašumu.
Lūk, iemesls, kamdēļ savus izīrēšanas sludinājumus nelikt
Tā vietā, labāk īrniekus meklēt pašiem.
Pēdējo reizi labojis Orākuls Sestdiena 09 Marts 2013, 21:27; labots 1 reizi

Re: Sarunas par un ap nekustamo īpašumu
Varu palīdzēt atrast, pārdot vai iznomāt komercobjektus (birojus, tirdzniecības platības, noliktavas utml).

zZveers-
Number of posts : 404
Foruma reputācija : 4182
Dzīvesvieta : Bieriņi reisising team
Nesaprotu cepienu - ja es izīrētu dzīvokli, tad labāk ģimenei ar bērnu, nevis zaļiem gurķiem, pie kuriem pastāvīgi notiks tusiņiOrākuls rakstīja:Diskusija par visu, kas saistīts ar nekustamo īpašumu.

VMR-
Number of posts : 867
Foruma reputācija : 6204
Es tikko nesen biju pie cilvēka, kur 4 gadīgs skuķis bija ar guaša krāsām izkrāsojis savu istabu.VMR rakstīja:Nesaprotu cepienu - ja es izīrētu dzīvokli, tad labāk ģimenei ar bērnu, nevis zaļiem gurķiem, pie kuriem pastāvīgi notiks tusiņiOrākuls rakstīja:Diskusija par visu, kas saistīts ar nekustamo īpašumu.
Tā vietā, labāk īrniekus meklēt pašiem.Ar mājlopiem gan visi varētu pist taisni...

Kamēr senči neredzēja

apmēram šādi.
tikai tur bija sarkans radiators, krāsoti aizkari, utt.
Vislabākā auditorija ir vientuļnieki vai kārtīgas meitenes/sievietes, un/vai jauni (stabili) pāri.

labi piedāvājiet man 1istabas dzīvokli uz īri vēlam Rīgas centra tuvumā!!! (pārdaugavu nepiedāvāt, ja nu vienīgais ļoti salds piedāvājums. 
Easmu vietuļņieks mājdzīvniekus neturu jo nav kas par tiem rūpējas!

Easmu vietuļņieks mājdzīvniekus neturu jo nav kas par tiem rūpējas!

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Interesanti, uz ko gan cilvēki cer iegādājoties šitās koka kastes?

Jāņem vērā, ka agrākie īpašnieki un viņu mantinieki atguva tiesības uz zemi tiesiskā ceļā,
turklāt pašlaik kāda daļa atgūto īpašumu tāpat tiesiskā ceļā jau ir pārdoti citiem.
Vot tikai nevajag te dirs.t!
Nevajag izlikties, ka situācijas eskalēšanos valstī neredzēja, neatbalstīja (piesedza)
kā arī necentās ierobežot vai likumiski apturēt!
Paskatieties, kam patiesībā pieder zeme lielākajā daļā zem Rīgas guļamrajoniem,
un būsiet pārsteigti - veiksmīgie īpašnieki ir uz rokas pirkstiem saskaitāmi!
Publicējiet vārdus/uzvārdus ar īpašumu sarakstiem,
un tad stumiet savu intelektuāli sarežģīti noformēto atrunas formu.
Netēlojiet!
turklāt pašlaik kāda daļa atgūto īpašumu tāpat tiesiskā ceļā jau ir pārdoti citiem.
Vot tikai nevajag te dirs.t!
Nevajag izlikties, ka situācijas eskalēšanos valstī neredzēja, neatbalstīja (piesedza)
kā arī necentās ierobežot vai likumiski apturēt!
Paskatieties, kam patiesībā pieder zeme lielākajā daļā zem Rīgas guļamrajoniem,
un būsiet pārsteigti - veiksmīgie īpašnieki ir uz rokas pirkstiem saskaitāmi!
Publicējiet vārdus/uzvārdus ar īpašumu sarakstiem,
un tad stumiet savu intelektuāli sarežģīti noformēto atrunas formu.
Netēlojiet!

Jebkādas negatīvas šīs programmas izmaiņas nelabvēlīgi iespaidos ne vien nekustamā īpašuma segmentu, bet ari visu tautsaimniecību,» uzņēmējs pauda Dienai.
Teiksim tā - ja galva nestrādā, lai izdomātu jēdzīgu argumentāciju,
labāk nevērt muti vaļā
Teiksim tā - ja galva nestrādā, lai izdomātu jēdzīgu argumentāciju,
labāk nevērt muti vaļā

Tas priekš manis ir kas jauns!Rīgas pašvaldības Iedzīvotāju dzīvesvietas reģistrācijas nodaļas pārstāve portālam Kasjauns.lv stāsta, ka likumiski jebkuram iedzīvotājam ir tiesības deklarēties vietā, kuru tas izmanto kā dzīvojamo telpu, neatkarīgi no tā, vai dzīvokļa īpašnieks – izīrētājs, ir devis tādu atļauju vai ne. Esot vien jāizpilda pieteikuma veidlapa mājaslapā Latvia.lv vai jādeklarējas klātienē. Turklāt, lai deklarētos kādā vietā, cilvēkam pat neesot jāuzrāda īres līgums vai kāds cits apliecinājums, ka cilvēks, kurš vēlas deklarēties konkrētajā dzīvojamajā platībā, tur patiešām dzīvo. rakstīja:
Tāds absurds laikam iespējams tikai tiesiskajā Latvijā!!

Kà tur bija- lai uzslietu sakaru torni vai līdzīgu huiņu- nevajadzēja kaimiņu piekrišanu?
Domāju - noteikti!Nejaanis rakstīja:Kà tur bija- lai uzslietu sakaru torni vai līdzīgu huiņu- nevajadzēja kaimiņu piekrišanu?
Nupat kaimiņš nodeva ekspluatācijā 90tajos gados celtu māju,
un man bija jāparaksta papīri, ka štrunta skalu/plēves siltumnīcai neiebilstu,
kas atradās sētmalē, apmēram 3 m no mana žoga.

un pat ja tur šobrīd valda džungļi un neviens nedzīvo? principā tā pajebōķina man samazina īpašuma vērtību 

Ja neviens blakus nedzīvo - slikti - nevari vākt parakstus.
Tad vien atliek skatīties uz normatīvajiem aktiem aktuālajā redakcijā un paļauties uz savu erudīciju faktu interpretēšanā
Jā, loģiski, ka pazemina vērtību...
Tad vien atliek skatīties uz normatīvajiem aktiem aktuālajā redakcijā un paļauties uz savu erudīciju faktu interpretēšanā

Jā, loģiski, ka pazemina vērtību...

Saprotu, ka ar uzturēšanās atļaujām ir neliela problemātika tagad...
Bet pats fakts, ka skaidu plākšņu namiņus par 200000e cer pārdot ''vietējām ģimenēm'',
vien parāda, ka ir cilvēku kategorija, kas dzīvo absolūti citā, nošķirtā pasaulē ...
Bet pats fakts, ka skaidu plākšņu namiņus par 200000e cer pārdot ''vietējām ģimenēm'',
vien parāda, ka ir cilvēku kategorija, kas dzīvo absolūti citā, nošķirtā pasaulē ...

vai tik fartukam nebij kas līdzīgs.... 

Es neesmu tajā vecumā, kad neko nesaprot un dara muļķības. Es esmu vecumā, kad tās dara apzināti un ar baudu.
jim-beam-
Number of posts : 17720
Foruma reputācija : 32694
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Namīpašniece Maija (vārds mainīts) stāsta, ka īrnieku gāzes parādu dēļ piedzīvojusi divas nepatīkamas situācijas. "2011. gadā ar tiesas spriedumu no dzīvokļa (denacionalizētā īpašumā) īres maksas parādu dēļ izdevās izlikt īrnieku. Tad noskaidroju, ka viņam ir uzkrāts 463 latu (659 eiro) liels parāds LG, kura dēļ manam dzīvoklim gāzi atslēdza. Faktiski esmu situācijas ķīlniece. Vai nu man pašai jāsamaksā īrnieka parāds, vai dzīvoklis stāv tukšs, jo izīrēt to nevaru atslēgtās gāzes dēļ. Izvēlējos pēdējo variantu cerībā, ka LG parādu atgūs. Šogad, tātad pēc četriem gadiem, zvanīju uz LG, lai noskaidrotu, kā veicas ar parādu piedziņu, man atbild, ka šo gadu laikā no parādnieka neesot atgūts ne cents. Tas mani no sirds izbrīnīja. Man radās iespaids, ka LG ar parāda piedziņu no bijušā īrnieka nemaz nesteidzas un cer, ka īpašniekam apniks gaidīt un viņš īrnieka parādu vienkārši samaksās. Savukārt otrs nepatīkamais gadījums notika pirms pāris mēnešiem, kad viens no īrniekiem aizlaidās nesamaksājis, turklāt atstāja mani ar gāzes parādu, kura dēļ atkal manam īpašumam – dzīvoklim – atslēgta gāze."
Šitādas ''īpašnieces'' vajag sūtīt ratā. Neauklēties un no pašām piedzīt parādus!
Šitādas ''īpašnieces'' vajag sūtīt ratā. Neauklēties un no pašām piedzīt parādus!

Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 1 no 6