Tautā iecienītais jautājums - ''Vai kādam vēl tā ir bijis?''
+3
Edgars
jim-beam
Dzvile
7 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Tautā iecienītais jautājums - ''Vai kādam vēl tā ir bijis?''
Piedāvāju kolekcionēt pazīmes, kas raksturo dažādu auto defektus.
Jo ir taču tik daudz cilvēku, kuri pirmie grib uzzināt, kas ar auto noticis!
...Pirms profesionālas diagnostikas
Tad kāpēc liegt šo prieku?
Kā pirmo piedāvāju beigta kloķenes devēja uzvedību iekš Audi A6 C5 4B 2.5TDI.
Kā redzam - motors neadekvāti lēkā starp apgriezieniem
un neļauj akseleratora pedālim vairs ietekmēt šo nekontrolējamo drebināšanos.
Panelī redzam avārijas režīma indikāciju.
ps. jebkurā gadījumā, šo tēmu ''Vai kādam vēl tā ir bijis?''
nepieņemt par nopietnu diagnostikas rezultātu pašdarbības izvēršanai!
Jo ir taču tik daudz cilvēku, kuri pirmie grib uzzināt, kas ar auto noticis!
...Pirms profesionālas diagnostikas
Tad kāpēc liegt šo prieku?
Kā pirmo piedāvāju beigta kloķenes devēja uzvedību iekš Audi A6 C5 4B 2.5TDI.
Kā redzam - motors neadekvāti lēkā starp apgriezieniem
un neļauj akseleratora pedālim vairs ietekmēt šo nekontrolējamo drebināšanos.
Panelī redzam avārijas režīma indikāciju.
ps. jebkurā gadījumā, šo tēmu ''Vai kādam vēl tā ir bijis?''
nepieņemt par nopietnu diagnostikas rezultātu pašdarbības izvēršanai!
Pēdējo reizi labojis Orākuls Pirmdiena 11 Maijs 2015, 12:56; labots 1 reizi
Noņemiet kreisās puses priekšējo riteni,
tad akmens caursisto paspārnu jeb dubļu sargu,
tad jūs ieraudzīsiet traumētu elektroinstalācijas izolāciju un vadus.
Nomainiet elektroinstalāciju uz jaunu vai lietojiet hermētiski slēgtu izolācijas aizsargašanas metodi.
Un jūsu klimatkontrole atkal darbosies!
Nav ko tērēt naudu diagnostikām un dārgiem servisiem!
Ja gadījumā jūsu klimatkontrole un kondicionieris joprojām nepūš aukstu gaisu,
vainojiet savu humara izjūtu un izlasiet vēlreiz šīs tēmas nosaukumu un pirmo ziņojumu
Kā rīkoties, ja poga ECON nepadodas izslēgšanai?
Noņemiet kreisās puses priekšējo riteni,
tad akmens caursisto paspārnu jeb dubļu sargu,
tad jūs ieraudzīsiet traumētu elektroinstalācijas izolāciju un vadus.
Nomainiet elektroinstalāciju uz jaunu vai lietojiet hermētiski slēgtu izolācijas aizsargašanas metodi.
Un jūsu klimatkontrole atkal darbosies!
Nav ko tērēt naudu diagnostikām un dārgiem servisiem!
Ja gadījumā jūsu klimatkontrole un kondicionieris joprojām nepūš aukstu gaisu,
vainojiet savu humara izjūtu un izlasiet vēlreiz šīs tēmas nosaukumu un pirmo ziņojumu
Foruma reputācija : 23416
Dzīvesvieta : šMugļi
Re: Tautā iecienītais jautājums - ''Vai kādam vēl tā ir bijis?''
Sacēlies ir jautājums????!!!????
Manā īpašumā ir transporta līdzeklis ar VNZ kur ir attēlots Latvijas karodziņš
Gribu šo numura zīmi uzlikt uz citu savu transporta līdzekli kuram ir numurzīme ar EU zvaigznēm
Gribu vienkārši samainīt numurzīmes šiem autiņiem. Jautājums ir tāds vai CSDD liks to vecā parauga numura zīmi nodot un atjaunos to ar tām EU zvaigznēm?
Vai tomēr pietiks ar Teh. pašu pārtaisīšanu?
Manā īpašumā ir transporta līdzeklis ar VNZ kur ir attēlots Latvijas karodziņš
Gribu šo numura zīmi uzlikt uz citu savu transporta līdzekli kuram ir numurzīme ar EU zvaigznēm
Gribu vienkārši samainīt numurzīmes šiem autiņiem. Jautājums ir tāds vai CSDD liks to vecā parauga numura zīmi nodot un atjaunos to ar tām EU zvaigznēm?
Vai tomēr pietiks ar Teh. pašu pārtaisīšanu?
Foruma reputācija : 33364
Dzīvesvieta : tur kur ir intresanti orakulam
Nespīd manuprāt.
Numuru saglabāt var, bet visticamāk ka uztaisīs to pašu burtu ciparu kombināciju uz jaunā parauga plāksnes.
Numuru saglabāt var, bet visticamāk ka uztaisīs to pašu burtu ciparu kombināciju uz jaunā parauga plāksnes.
Es jau domāju tos numurus nemaz nestiept uz CSDD, jo nomainīt tos pats varu! A teh. pase jau tāpat tiem auto ir tipo pēc jaunā parauga....
jim-beam rakstīja:Jautājums ir tāds vai CSDD liks to vecā parauga numura zīmi nodot un atjaunos to ar tām EU zvaigznēm?
Tieši tā. Ir iets tam cauri.
Dzīvesvieta : u154
u154 rakstīja:jim-beam rakstīja:Jautājums ir tāds vai CSDD liks to vecā parauga numura zīmi nodot un atjaunos to ar tām EU zvaigznēm?
tad jā vai nē?
Samaksāsi piespiedu kārtā par jaunu nr izgatavošanu, un dabūsi "zilo" karogu. Tur nevienam neinteresē, kā vēlies to karodziņu saglabāt!
jim-beam rakstīja:u154 rakstīja:jim-beam rakstīja:Jautājums ir tāds vai CSDD liks to vecā parauga numura zīmi nodot un atjaunos to ar tām EU zvaigznēm?
tad jā vai nē?
Lasi izcelto un iegaumē to.
A kāpēc tad šamie man to VNZ nepieprasīja kad auto tika pārrakstīts???
Tādi likumi/noteikumi.jim-beam rakstīja:A kāpēc tad šamie man to VNZ nepieprasīja kad auto tika pārrakstīts???
jim-beam rakstīja:A kāpēc tad šamie man to VNZ nepieprasīja kad auto tika pārrakstīts???
Kad auto tiek pārrakstīts, tad notiek Nr. salīdzināšana - ja viss Ok, tad Nr. no autiņa nost neskrūvē...
Nākamais īpašnieks brauc tālāk, vai maina tur esošo Nr. (ja ir tāda vēlme).
Kad notiek Nr. saglabāšana, tad Nr. ir jānodod CSDD - loģiski!, ka CSDD neglabā veselu kaudzi metāllūžņu,
nav viņiem tur tam speciālas noliktavas (kā Tu šo pats iedomājies?). Praktiski nodotās Nr. zīmes tiek iznīcinātas...
Un kad Tu šo Nr. liec jau uz cita autiņa - tad Tu maksā par jaunu/svaigu 2gab. Nr. zīmju izgatavošanu, tās izgatavo pēc tajā brīdī esošā EU standarta.
(ir iets šim visam cauri - mans FM-676 Nr. man pieder jau n-n-n-gadus).
Kļuva skaidrs tagad?
Melvins rakstīja:jim-beam rakstīja:A kāpēc tad šamie man to VNZ nepieprasīja kad auto tika pārrakstīts???
Kad auto tiek pārrakstīts, tad notiek Nr. salīdzināšana - ja viss Ok, tad Nr. no autiņa nost neskrūvē...
Nākamais īpašnieks brauc tālāk, vai maina tur esošo Nr. (ja ir tāda vēlme).
Kad notiek Nr. saglabāšana, tad Nr. ir jānodod CSDD - loģiski!, ka CSDD neglabā veselu kaudzi metāllūžņu,
nav viņiem tur tam speciālas noliktavas (kā Tu šo pats iedomājies?). Praktiski nodotās Nr. zīmes tiek iznīcinātas...
Un kad Tu šo Nr. liec jau uz cita autiņa - tad Tu maksā par jaunu/svaigu 2gab. Nr. zīmju izgatavošanu, tās izgatavo pēc tajā brīdī esošā EU standarta.
(ir iets šim visam cauri - mans FM-676 Nr. man pieder jau n-n-n-gadus).
Kļuva skaidrs tagad?
Zinkā ir! Man bija nodoti Nr. uz kādiem 9mēnešiem glabāšanā un man tos pašu vecos nr. arī atdeva ar visiem defektiem un skrāpējumiem.
Kā arī šajā gadījumā neviens tos numurus nemaz negrib nest uz CSDD, jo abi auto paliek uzskaitē! Abi auto tiek lietoti. Pat Nr. salīdzināšanu tiem nevajag veikt, jo abi auto pieder jau man.....
PS: Melvin Numuru salīdzināšana pie pārrakstīšnas nav obligāta....
jim-beam rakstīja:
PS: Melvin Numuru salīdzināšana pie pārrakstīšnas nav obligāta...
Es Tev šo opciju aprakstīju, lai Tev būtu vieglāk saprast - kāpēc tās Nr. zīmes Tev neliek ņemt nost...
Protams. Jā! Ir izņēmumi... (es pērkot Yeti arī neveicu šo opciju).
(Es pat biju 100% pārliecināts, ka tur viss ir kārtībā... jo pirku no SIA + dienu pirms tam auto bija pabijis "Karlo Motors",
kur es saņēmu pilnu uzdruku par 2-os gados veiktajām darbībām ar šamo - ieskaitot virsbūves darbus...
+ pat papildus SEB vēl bija pieprasījis oficiālu vērtējumu šim auto - ar visām attiecīgajām pārbaudēm).
Citēju CSDD:
Transportlīdzekļa reģistrācijai CSDD nepieciešams iesniegt:
izziņu par transportlīdzekļu agregātu numuru salīdzināšanu. Izziņu par transportlīdzekļa agregātu numuru salīdzināšanu var neiesniegt, ja ieguvējs par transportlīdzekļa uzskaites tehnisko datu atbilstību norādītajiem ir pārliecinājies un no agregātu numuru salīdzināšanas atsakās, apliecinot to ar savu parakstu un kā īpašuma tiesību maiņu apliecinošu dokumentu iesniedz:
- juridiskas personas izsniegtu aktu par transportlīdzekļa nodošanu īpašumā;
- zvērināta notāra vai citas Civillikuma 1474.pantā norādītās personas apliecinātu līgumu, ar kuru tiek nodibinātas vai pārgrozītas īpašuma tiesības uz transportlīdzekli;
- Uzņēmumu reģistra apliecinātu paziņojumu par transportlīdzekļa ieguldīšanu kapitālsabiedrības pamatkapitālā;
- dokumentu, kas apliecina transportlīdzekļa piederību pēc uzņēmuma reorganizācijas.
Pilns teksts šeit:
http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/ka_parregistret_latvija_registretu_transportlidzekli_citam_ipasniekam_/?doc=687
Pēdējo reizi labojis Melvins Piektdiena 31 Jūlijs 2015, 12:46; labots 2 reizes
Un visbeidzot... par Nr. saglabāšanu.
Citēju CSDD - vajadzīgo izcēlu ar Bold:
Iespēja saglabāt valsts reģistrācijas numuru citam transportlīdzeklim
Transportlīdzekļa īpašnieks (turētājs, valdītājs) gada laikā no numura maiņas dienas var saglabāt pēdējo nomainīto valsts reģistrācijas numuru citai, savā īpašumā (turējumā, valdījumā) esoša transportlīdzekļa reģistrācijai, ja viņš līdz transportlīdzekļa atsavināšanai vai vienlaikus ar īpašnieka maiņas reģistrāciju veic valsts reģistrācijas numura maiņu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz individuālā pasūtījuma numura saglabāšanu
Saglabātu numuru piešķir, ja:
reģistrācijas numurs piešķiršanas brīdī nav reģistrēts citam transportlīdzeklim;
reģistrācijas numurs nav uzskaitē kā meklējams, t.i., neatrodas policijas meklēšanā un nav reģistrēts kā nozaudēts vai zagts;
reģistrācijas numurs nav nomainīts senāk kā pirms gada. Šis nosacījums neattiecas uz individuālā pasūtījuma numuriem;
reģistrācijas numurs ir pēdējais nomainītais. Šis nosacījums neattiecas uz individuālā pasūtījuma numuriem.
Samaksu par saglabātā numura zīmju izgatavošanu jāveic gada laikā no valsts reģistrācijas numura maiņas dienas. Šādu valsts reģistrācijas numuru reģistrē ne vēlāk kā 30 dienu laikā pēc saglabāšanas termiņa beigām. Pēc minētā termiņa beigām CSDD var piešķirt valsts reģistrācijas numuru citas personas transportlīdzekļa reģistrācijai.
Saglabātu individuālo numuru citas personas (numura saņēmēja) piederošam transportlīdzeklim reģistrē, ja persona (numura turētājs), kuras transportlīdzeklim šis numurs ir bijis reģistrēts iepriekš, numura nodošanas faktu CSDD darbinieka, kas veic reģistrāciju, un numura saņēmēja klātbūtnē apliecina ar savu parakstu numura saņēmēja reģistrācijas iesniegumā.
Nodotās numura zīmes neuzglabā, tās izgatavo no jauna (euro 27,87 par numuru komplektu automobilim, autobusam – euro 14,77 par vienu numura zīmi piekabei, motociklam, mopēdam, triciklam, kvadriciklam). Numura zīmju izgatavošanas termiņš nedrīkst pārsniegt 30 dienas, bet, veicot reģistrāciju CSDD Rīgas nodaļā, - divas darbdienas.
Ja transportlīdzeklim saglabāto valsts reģistrācijas numuru reģistrē atkārtoti tajā pašā dienā un nodotās numura zīmes atbilst valsts standartam LVS 20:2003/A1:2006 "Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru zīmes" (ar Eiropas Savienības simboliku), numura zīmes no jauna nav jāizgatavo un reģistrējamam transportlīdzeklim var izsniedz nodotās numura zīmes.
Jāievēro: Saskaņā ar Ministru Kabineta Transportlīdzekļu reģistrācijas noteikumiem piešķirtā valsts reģistrācijas numura tālāka realizācija ir aizliegta.
Pilns teksts šeit:
http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/vispareja_informacija/?doc=677
Citēju CSDD - vajadzīgo izcēlu ar Bold:
Iespēja saglabāt valsts reģistrācijas numuru citam transportlīdzeklim
Transportlīdzekļa īpašnieks (turētājs, valdītājs) gada laikā no numura maiņas dienas var saglabāt pēdējo nomainīto valsts reģistrācijas numuru citai, savā īpašumā (turējumā, valdījumā) esoša transportlīdzekļa reģistrācijai, ja viņš līdz transportlīdzekļa atsavināšanai vai vienlaikus ar īpašnieka maiņas reģistrāciju veic valsts reģistrācijas numura maiņu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz individuālā pasūtījuma numura saglabāšanu
Saglabātu numuru piešķir, ja:
reģistrācijas numurs piešķiršanas brīdī nav reģistrēts citam transportlīdzeklim;
reģistrācijas numurs nav uzskaitē kā meklējams, t.i., neatrodas policijas meklēšanā un nav reģistrēts kā nozaudēts vai zagts;
reģistrācijas numurs nav nomainīts senāk kā pirms gada. Šis nosacījums neattiecas uz individuālā pasūtījuma numuriem;
reģistrācijas numurs ir pēdējais nomainītais. Šis nosacījums neattiecas uz individuālā pasūtījuma numuriem.
Samaksu par saglabātā numura zīmju izgatavošanu jāveic gada laikā no valsts reģistrācijas numura maiņas dienas. Šādu valsts reģistrācijas numuru reģistrē ne vēlāk kā 30 dienu laikā pēc saglabāšanas termiņa beigām. Pēc minētā termiņa beigām CSDD var piešķirt valsts reģistrācijas numuru citas personas transportlīdzekļa reģistrācijai.
Saglabātu individuālo numuru citas personas (numura saņēmēja) piederošam transportlīdzeklim reģistrē, ja persona (numura turētājs), kuras transportlīdzeklim šis numurs ir bijis reģistrēts iepriekš, numura nodošanas faktu CSDD darbinieka, kas veic reģistrāciju, un numura saņēmēja klātbūtnē apliecina ar savu parakstu numura saņēmēja reģistrācijas iesniegumā.
Nodotās numura zīmes neuzglabā, tās izgatavo no jauna (euro 27,87 par numuru komplektu automobilim, autobusam – euro 14,77 par vienu numura zīmi piekabei, motociklam, mopēdam, triciklam, kvadriciklam). Numura zīmju izgatavošanas termiņš nedrīkst pārsniegt 30 dienas, bet, veicot reģistrāciju CSDD Rīgas nodaļā, - divas darbdienas.
Ja transportlīdzeklim saglabāto valsts reģistrācijas numuru reģistrē atkārtoti tajā pašā dienā un nodotās numura zīmes atbilst valsts standartam LVS 20:2003/A1:2006 "Transportlīdzekļu valsts reģistrācijas numuru zīmes" (ar Eiropas Savienības simboliku), numura zīmes no jauna nav jāizgatavo un reģistrējamam transportlīdzeklim var izsniedz nodotās numura zīmes.
Jāievēro: Saskaņā ar Ministru Kabineta Transportlīdzekļu reģistrācijas noteikumiem piešķirtā valsts reģistrācijas numura tālāka realizācija ir aizliegta.
Pilns teksts šeit:
http://www.csdd.lv/lat/registracija/transportlidzeklu_registracija/vispareja_informacija/?doc=677
plēē'es to numuru netaisos nodot glabāšnā.....
jim-beam rakstīja:plēē'es to numuru netaisos nodot glabāšnā.....
Nu tad neko.
Piezvani uz CSDD konsultatīvo tālruni - pajautā.
Pēc tīri latviskās Āņu dienas, A4 par kaut ko ir uzmetis lūpu un runā tikai friču mēlē...
pēc loģikas - vajadzētu būt problēmai ar bremžu gaismām
..bet deg visi lukturi, ieskaitot papildsekciju uz loga
vēl iešāvās prātā, ka mošk slēdzis zem pedāļa gļuko?
vai arī bija nekontakts kaut kur pie lukturiem tikai startēšanas brīdī
EDIT 13:54
Un lūk arī atbilde!
(kā man pašam patīk sev uzdot jautājumus un atrast atbildes )
Vainīgs izrādījās kreisās aizmugurējās lampas bremžu sekcijas kontakts:
Bija apsūbējis un piecepies - vārdu sakot, mistiskais ''puskontakts''
Tātad : visiem, kuriem parādās A4 B7 displejā uzraksts ''BREMS LICHT'',
noteikti ir uzreiz jāizjauc aizmugurējais kreisais lukturis!
...un lai nesaplēstu tapiiņas luktura sānā,
rekomendēju paskatīties video pirms jaukšanas:
pēc loģikas - vajadzētu būt problēmai ar bremžu gaismām
..bet deg visi lukturi, ieskaitot papildsekciju uz loga
vēl iešāvās prātā, ka mošk slēdzis zem pedāļa gļuko?
vai arī bija nekontakts kaut kur pie lukturiem tikai startēšanas brīdī
EDIT 13:54
Un lūk arī atbilde!
(kā man pašam patīk sev uzdot jautājumus un atrast atbildes )
Vainīgs izrādījās kreisās aizmugurējās lampas bremžu sekcijas kontakts:
Bija apsūbējis un piecepies - vārdu sakot, mistiskais ''puskontakts''
Tātad : visiem, kuriem parādās A4 B7 displejā uzraksts ''BREMS LICHT'',
noteikti ir uzreiz jāizjauc aizmugurējais kreisais lukturis!
...un lai nesaplēstu tapiiņas luktura sānā,
rekomendēju paskatīties video pirms jaukšanas:
Pavisam vienkārši!
Nomainiet termostatu, tad to tur sūdu ar lāpstiņām pie ūdenssūkņa (aizmirsu kā sauc),
pie viena nomainiet pāris parazītruļļus, ja reiz tik tuvu esat motoram,
un finālā nomainiet salona filtrus!
Un viss jums būs!
bet dažkārt atraujot izplešanās trauka korķi vaļā, tas karsts esot uzkāpj virs maksimuma?
Pavisam vienkārši!
Nomainiet termostatu, tad to tur sūdu ar lāpstiņām pie ūdenssūkņa (aizmirsu kā sauc),
pie viena nomainiet pāris parazītruļļus, ja reiz tik tuvu esat motoram,
un finālā nomainiet salona filtrus!
Un viss jums būs!
Pēdējo reizi labojis Dzvile Piektdiena 19 Oktobris 2018, 22:10; labots 1 reizi
Dzīvesvieta : Somerset
Izlasi tēmas būtību!
Šeit cilvēki saņem atbildes uz jautājumu ''vai kādam vēl tā ir bijis?''
!
Šeit cilvēki saņem atbildes uz jautājumu ''vai kādam vēl tā ir bijis?''
!
Jā, man vienmēr ir tā, ja taisu vaļā karstam motoram dzeses sitēmas izplešanās tvertni, tad tas šķidrums pat līst pāri pa atveri. Dažkārt pat apdedzina rokas. Tas gan nekas, es tā daru bieži, man patīk....
Pēdējo reizi labojis jim-beam Piektdiena 19 Oktobris 2018, 22:15; labots 1 reizi
duraki jūs abi esat!
tos jūsu postus es dzēsīšu visticamāk laukā
tos jūsu postus es dzēsīšu visticamāk laukā
Vai vēl kādam ir tā ar auto, ka aukstā laikā. Auto dzeses šķidrums ir zem min. līmeņa atzīmes. (saprotams ka motors auksts un nav darbināts kādu laiku) Iedarbinot motoru un izbraucot līkumu (auto motors sasniedzis darba teperatūru). Pārbaudot atkal līmeni dzeses šķidruma tvertnē tas ir nedaudz virs MIN atzīmes?
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Aptauja par pupu izmēru,it kā nieks,bet izrādās kādam svarīgi.
» Jautājums elektriķiem!
» Jautājums foruma dāmām
» Jautājums priekšniecībai, bet - ne tikai
» Par politiku un sistēmu
» Jautājums elektriķiem!
» Jautājums foruma dāmām
» Jautājums priekšniecībai, bet - ne tikai
» Par politiku un sistēmu
Lapa 1 no 2